Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Ion Ceban a venit cu un mesaj de salut la deschiderea Conferinței Naționale „Educație online”

  Primarul general, Ion Ceban, a participat cu un mesaj de salut la deschiderea lucrărilor Conferinței Naționale „Educație Online”, care se desfășoară în perioada 6-11 iulie, în format online și întrunește experți naționali, din România, Rusia și SUA.

  Edilul a calificat drept o provocare, dar și o reușită a echipei, înregistrarea în biblioteca digitală „Educație online” a peste 2 mii de lecții, peste 3 mii de activități interactive și peste 220 profesori implicați, care au servit drept o alternativă pentru continuarea procesului instructiv-educativ, în perioada pandemică.

  Ion Ceban a subliniat că feed-back-ul eforturilor depuse de autoritățile municipale, în comun cu ministerul de resort, experți, parteneri, sectorul asociativ etc., servesc milioanele de vizualizări pe internet, atât din Moldova, cât și din afară: Europa și chiar SUA. „Obiectivul nostru a fost să oferim suport pentru procesul educațional, nu doar în perioada de pandemie, ci și în perspectivă, pentru a oferi posibilități egale de învățare pentru toți copiii, inclusiv cei cu nevoi speciale. Lucrurile bune vor continua. Avem semnat un memorandum cu Ministerul în această privință, astfel că ne mobilizăm în continuare, să pregătim materialul pentru biblioteca digitală din următoarea etapă”, a mai declarat primarul.

  Agenda de lucru a conferinței „Educație online” prevede sesiuni live, webinare și tutoriale, care cuprind o gamă largă de instrumente și platforme web, ce pot fi utilizate de profesori în procesul de predare la distanță, într-un mod interactiv și creativ. La eveniment și-au anunțat participarea cca 8650 de cadre didactice.

  Evenimentul poate fi urmărit pe pagina de Facebook „Educație Online” și pe pagina de Facebook a Primăriei municipiului Chișinău.

  TOP 24 de ore

  Facebook

  SOCIAL

  Primarul general, Ion Ceban, a primit astăzi vizita de curtoazie a noului ambasador al Republicii Austria la Chișinău, Stella Avallone.

  POLITICA

  PSRM este gata să acorde Primăriei Chișinău tot suportul necesar în soluționarea problemelor din municipiu și realizării obiectivelor propuse. Despre aceasta l-a anunțat președintele...

  POLITICA

  Ion Ceban spune că își va duce mandatul de primar general până la capăt, întrucât vrea o capitală adevărată, mult mai confortabilă pentru locuitori....

  SOCIAL

  Primul compactor din Moldova, care asigură compactarea tehnologică a deșeurilor a fost achiziționat de către Primăria Municipiului Chișinău. Despre aceasta a anunțat primarul general...

  Copyright © 2020