Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Ion Ceban a solicitat identificarea și atragerea la răspundere a persoanelor care au vandalizat fântâna arteziană din Parcul „La Izvor”

  Primarul general, Ion Ceban, a solicitat poliției să identifice persoanele care se fac vinovate de vandalizarea unei porțiuni a fântânii arteziene din Parcul „La Izvor”, caz produs recent, pentru a fi atrase la răspundere. Luni, în cadrul ședinței operative a serviciilor municipale, edilul s-a arătat indignat de gesturile cu rea intenție, deși în oraș mai sunt multe lucruri care trebuie îmbunătățite.

  Edilul capitalei a solicitat poliției identificarea persoanelor care au vandalizat bunurile proprietate publică, iar imaginile în cauză să fie făcute publice.

  „Nu contează cine sunt: minori, fete, băieți și nici dacă au comis infracțiunile cu voie sau fără de voie. Cine se face vinovat – să publicăm imaginile, ca să-i cunoască lumea. Eroii zilei de astăzi. Pe alocuri asemenea lucruri ne caracterizează, din păcate. Iar după aceasta ne indignăm că lucrurile nu arată tocmai bine. Este deja a doua oară când este distrusă o porțiune a havuzului, alături de bănci, felinare, terenuri de joacă și de sport”, a ținut să remarce primarul.

  În context, Ion Ceban a reiterat solicitarea către responsabilii din cadrul subdiviziunilor și entităților structurale, ca pentru toate proiectele municipale din anul trecut, cât și pentru cele noi, să fie instalate sisteme de securitate video.

  Autoritățile municipale vor interveni prompt pentru restabilirea obiectivului vandalizat din Parcul „La Izvor”.

  chisinau.md

  TOP 24 de ore

  Facebook

  SOCIAL

  Unul din cele mai mari sectoare ale capitalei, Buiucani, în ultimii 2 ani a făcut un salt important spre modernizare. Declarația a fost făcută...

  SOCIAL

  Un Parc Urban de Autobuze diferit! După ce municipalitatea a procurat autobuze noi, primarul general, Ion Ceban vrea schimbări și pe interior.

  SOCIAL

  Lucrările de reabilitare a curţilor de blocuri, iniţiate în cadrul proiectului municipal „Curtea Confortabilă”, sunt în toi. Despre asta spune primarul general Ion Ceban,...

  SOCIAL

  Primarul General, Ion Ceban, se află într-o vizită de lucru în Austria, iar luni a avut o întrevedere cu omologul său, Michael Ludwig, Primar...

  Copyright © 2021