Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Ion Ceban a inspectat șantierul din Parcul „La Izvor”

  Primarul general, Ion Ceban, a inspectat șantierul din Parcul „La Izvor” din sectorul Buiucani unde au loc lucrări de amenajare a stadionului pe plajă.

  Ion Ceban susține că stadionul urmează să fie finalizat, iar dacă se va trece de situația provocată de coronavirus, în august și septembrie, pe acest stadion vor fi organizate 2 competiții internaționale.

  Stadionul pe plajă care este construit împreună cu Federația Moldovenească de Fotbal și FIFA este unicul de acest fel în toată regiunea.

  Edilul capitalei a vorbit cu cetățenii și a comunicat despre faptul că în parc vor fi amenajate terenuri pentru practicarea diferitor genuri de sport: minifotbal, tenis de câmp, volei pe plajă şi locuri de joacă pentru copii.

  Totodată, potrivit lui Ceban acolo va fi amenajată o parcare publică, fântâni arteziene și piste pentru bicicliști, dar pentru alergări. Aleile pietonale vor fi iluminate și amenajate cu mobilier urban.

  “Îmi propun ca acest parc să devină un loc atractiv pentru locuitorii capitalei, dar mai ales pentru amatorii de sport. Și alte parcuri urmează a fi reabilitate în curând”, a menționat Ion Ceban.

  TOP 24 de ore

  Facebook

  SOCIAL

  Ion Ceban spune că nu renunță. Obținerea titlului ,,Chișinău – Capitala Europeană a Tineretului 2025” va fi o prioritate în 2022 pentru municipalitate, spune...

  SOCIAL

  “Bătaie de joc față de mai mulți oameni de cultură și teatru”. Cel puțin asta spune primarul general Ion Ceban, după ce Directorul Teatrului...

  POLITICA

  Mă mândresc că PSRM a putut să promoveze persoane care s-au lansat sau vor să se lanseze în politica mare. Așa a comentat fostul...

  SOCIAL

  Primăria reacționează în raport cu situația alarmantă în sănătate, în contextul în care valul 5 al epidemiei lovește în copii. Într-o postare pe facebook,...

  Copyright © 2021