Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Ion Ceban a inspectat șantierul din Parcul „La Izvor”

  Primarul general, Ion Ceban, a inspectat șantierul din Parcul „La Izvor” din sectorul Buiucani unde au loc lucrări de amenajare a stadionului pe plajă.

  Ion Ceban susține că stadionul urmează să fie finalizat, iar dacă se va trece de situația provocată de coronavirus, în august și septembrie, pe acest stadion vor fi organizate 2 competiții internaționale.

  Stadionul pe plajă care este construit împreună cu Federația Moldovenească de Fotbal și FIFA este unicul de acest fel în toată regiunea.

  Edilul capitalei a vorbit cu cetățenii și a comunicat despre faptul că în parc vor fi amenajate terenuri pentru practicarea diferitor genuri de sport: minifotbal, tenis de câmp, volei pe plajă şi locuri de joacă pentru copii.

  Totodată, potrivit lui Ceban acolo va fi amenajată o parcare publică, fântâni arteziene și piste pentru bicicliști, dar pentru alergări. Aleile pietonale vor fi iluminate și amenajate cu mobilier urban.

  “Îmi propun ca acest parc să devină un loc atractiv pentru locuitorii capitalei, dar mai ales pentru amatorii de sport. Și alte parcuri urmează a fi reabilitate în curând”, a menționat Ion Ceban.

  Facebook

  SOCIAL

  Primarul general, Ion Ceban a venit cu unele precizări cu privire la evacuarea mașinilor parcate neregulamentar din capitală de către o companie. Edilul spune...

  SOCIAL

  Toate regulile pentru evacuarea forțată a mașinilor parcate în locuri neregulamentare pe străzile capitalei sunt stabilite de Ministerul Afacerilor Interne, iar întregul sistem se...

  SOCIAL

  Ploaia a creat un dezastru în centrul și sudul țării, dar și în alte raioane, unde au fost inundate zeci de case și terenuri...

  SOCIAL

  Ca urmare a avertismentelor emise de către Serviciului Hidrometeorologic de Stat, referitor la schimbarea bruscă a vremii pentru ziua de astăzi, 29 septembrie, cu...

  Copyright © 2020