Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Ion Ceban a inspectat șantierul din Parcul „La Izvor”

  Primarul general, Ion Ceban, a inspectat șantierul din Parcul „La Izvor” din sectorul Buiucani unde au loc lucrări de amenajare a stadionului pe plajă.

  Ion Ceban susține că stadionul urmează să fie finalizat, iar dacă se va trece de situația provocată de coronavirus, în august și septembrie, pe acest stadion vor fi organizate 2 competiții internaționale.

  Stadionul pe plajă care este construit împreună cu Federația Moldovenească de Fotbal și FIFA este unicul de acest fel în toată regiunea.

  Edilul capitalei a vorbit cu cetățenii și a comunicat despre faptul că în parc vor fi amenajate terenuri pentru practicarea diferitor genuri de sport: minifotbal, tenis de câmp, volei pe plajă şi locuri de joacă pentru copii.

  Totodată, potrivit lui Ceban acolo va fi amenajată o parcare publică, fântâni arteziene și piste pentru bicicliști, dar pentru alergări. Aleile pietonale vor fi iluminate și amenajate cu mobilier urban.

  “Îmi propun ca acest parc să devină un loc atractiv pentru locuitorii capitalei, dar mai ales pentru amatorii de sport. Și alte parcuri urmează a fi reabilitate în curând”, a menționat Ion Ceban.

  Facebook

  POLITICA

  Alegerile locale vor arăta gradul de tensiune politică din țara noastră în ajunul alegerilor prezidențiale și parlamentare. Această opinie a fost expusă de politologul,...

  POLITICA

  Actualul primar al municipiului Chișinău, Ion Ceban, nu are șanse să câștige din primul tur de scrutin al alegerilor din 5 noiembrie, 2023. Această...

  POLITICA

  Autoritățile capitalei împiedică desfășurarea mitingului Mișcării Pentru Popor din cauza vizitei unei delegații europene. O astfel de concluzie rezultă din schimbarea de poziție a...

  POLITICA

  Doctorul în politologie Pavel Midrigan a dat o apreciere șanselor partidului de guvernământ – Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) pentru alegerile locale din anul...

  Copyright © 2021