Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Ion Ceban a inspectat șantierul din Parcul „La Izvor”

  Primarul general, Ion Ceban, a inspectat șantierul din Parcul „La Izvor” din sectorul Buiucani unde au loc lucrări de amenajare a stadionului pe plajă.

  Ion Ceban susține că stadionul urmează să fie finalizat, iar dacă se va trece de situația provocată de coronavirus, în august și septembrie, pe acest stadion vor fi organizate 2 competiții internaționale.

  Stadionul pe plajă care este construit împreună cu Federația Moldovenească de Fotbal și FIFA este unicul de acest fel în toată regiunea.

  Edilul capitalei a vorbit cu cetățenii și a comunicat despre faptul că în parc vor fi amenajate terenuri pentru practicarea diferitor genuri de sport: minifotbal, tenis de câmp, volei pe plajă şi locuri de joacă pentru copii.

  Totodată, potrivit lui Ceban acolo va fi amenajată o parcare publică, fântâni arteziene și piste pentru bicicliști, dar pentru alergări. Aleile pietonale vor fi iluminate și amenajate cu mobilier urban.

  “Îmi propun ca acest parc să devină un loc atractiv pentru locuitorii capitalei, dar mai ales pentru amatorii de sport. Și alte parcuri urmează a fi reabilitate în curând”, a menționat Ion Ceban.

  SOCIAL

  Primarul general, Ion Ceban, a primit astăzi vizita de curtoazie a noului ambasador al Republicii Austria la Chișinău, Stella Avallone.

  POLITICA

  PSRM este gata să acorde Primăriei Chișinău tot suportul necesar în soluționarea problemelor din municipiu și realizării obiectivelor propuse. Despre aceasta l-a anunțat președintele...

  POLITICA

  Ion Ceban spune că își va duce mandatul de primar general până la capăt, întrucât vrea o capitală adevărată, mult mai confortabilă pentru locuitori....

  SOCIAL

  Primul compactor din Moldova, care asigură compactarea tehnologică a deșeurilor a fost achiziționat de către Primăria Municipiului Chișinău. Despre aceasta a anunțat primarul general...

  Copyright © 2020