Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Ion Ceban: 162 de tei urmează a fi plantaţi pe străzile Alexandr Puşkin şi Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni

  Străzile Bodoni și Pușkin la vară vor fi mai verzi. 162 de tei urmează a fi plantaţi pe aceste două străzi, acolo unde deja au fost finalizate lucrările de reparaţie a trotuarelor.

  În următoarele zile pe tronsonul Alexei Mateevici – Ştefan cel Mare şi Sfânt, vor mai fi plantaţi încă 31 de castani şi 42 de arţari, spune primarul general Ion Ceban.

  În locul copacilor, care au fost defrişaţi sau unde erau lipsă pe aceste două străzi, vor fi sădiţi în total – 235 de arbori cu balot.

  Amintim că actualmente se lucrează la decaparea asfaltului vechi şi aplicarea pavajului pe străzile Puşkin – Bănulescu-Bodoni, până la str. Ierusalim.

  „Ne propunem să reparăm și trotuarele din bd. Grigore Vieru, până la str. Albișoara, pentru confortul cetățenilor”, a conchis edilul.

  ionceban.md

  TOP 24 de ore

  Facebook

  ALEGEREA EDITORILOR

  Blocul electoral al Comuniștilor și Socialiștilor va organiza, duminică, 4 iulie, un marș pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt din Capitală cu genericul...

  SOCIAL

  Weekend-uri culturale la Chișinău. Concertele, concursurile și activitățile cultural-artistice sunt vizitate de sute de persoane. Cel puțin asta spune primarul general Ion Ceban.

  SOCIAL

  Peste 4 300 de oameni au fost imunizați la Maratonul de vaccinare anticovid desfășurat pe data de 26 iunie la Palatul Republicii din capitală.

  SOCIAL

  „Apă-Canal Chişinău” va întrerupe temporar furnizarea apei potabile miercuri 23 iunie, orele 09.00 - 23.00. Va fi deconectată apa pe str. Bucuriei, 13A, 20,...

  Copyright © 2021