Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Ion Ceban: 162 de tei urmează a fi plantaţi pe străzile Alexandr Puşkin şi Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni

  Străzile Bodoni și Pușkin la vară vor fi mai verzi. 162 de tei urmează a fi plantaţi pe aceste două străzi, acolo unde deja au fost finalizate lucrările de reparaţie a trotuarelor.

  În următoarele zile pe tronsonul Alexei Mateevici – Ştefan cel Mare şi Sfânt, vor mai fi plantaţi încă 31 de castani şi 42 de arţari, spune primarul general Ion Ceban.

  În locul copacilor, care au fost defrişaţi sau unde erau lipsă pe aceste două străzi, vor fi sădiţi în total – 235 de arbori cu balot.

  Amintim că actualmente se lucrează la decaparea asfaltului vechi şi aplicarea pavajului pe străzile Puşkin – Bănulescu-Bodoni, până la str. Ierusalim.

  „Ne propunem să reparăm și trotuarele din bd. Grigore Vieru, până la str. Albișoara, pentru confortul cetățenilor”, a conchis edilul.

  ionceban.md

  Facebook

  SOCIAL

  Astăzi a fost inaugurat oficial, după reabilitare, scuarul de pe str. Vasile Dokuceaev, din cartierul Telecentru al capitalei.

  SOCIAL

  Primarul general Ion Ceban se arată îngrijorat de evoluția cazurilor de pandemie în instituțiile de învățământ din capitală. Edilul a precizat că să se...

  SOCIAL

  Primăria municipiului Chișinău informează că edificiile instituțiilor de învățământ din capitală, liceul teoretic „Spiru Haret" și liceul teoretic „Alexandr Pușkin", sunt în proces de...

  SOCIAL

  Vizită inopinată a primarului general Ion Ceban la șantierul de pe Pușkin și Bodoni, unde muncitorii schimbă pavajul. Ceban spune că este mândru că...

  Copyright © 2020