Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte

  Investiții în suburbii

  Investițiile în suburbia rămân o prioritate pentru Primăria municipiului Chișinău. În acest sens, în comuna Băcioi au început lucrările de reparație a drumului de acces dinspre Aeroportul Internațional Chișinău, pe strada Băcioii Noi, începând de la bulevardul Dacia. Pentru obiectivul enunțat au fost alocate 70 de % surse financiare din bugetul municipal și 30 % din cel local.

  Totodată, în prelungire, va fi continuată reparația drumului spre comuna Băcioi, lucrări începute anul trecut. Pe această porțiune, la intrarea în localitate, vor fi amenajate trotuare cu borduri, pe o distanță de 834 m. Amintim că în anul 2020 în comună au fost implementate mai multe proiecte, cu susținerea financiară din partea APL Chișinău și a Primăriei Băcioi, inclusiv reparația capitală a Grădiniței nr. 140 (lucrări de amenajare și construcția de pavilioane); reparația capitală a Grădiniței nr. 101 (acoperiș, termoizolare, lucrări interioare; reparația capitală a acoperișului Școlii Primare nr. 101; reparația acoperișului Gimnaziului nr. 102 Brăila (acoperiș, termoizolare); reparația capitală a Grădiniței nr. 171, comuna Băcioi.

  Investiții în comuna Băcioi
  · Grădinița nr. 140 (lucrări de amenajare și construcția de pavilioane)
  · Grădinița nr. 101 (acoperiș, termoizolare, lucrări interioare)
  · Școala Primară nr. 101( reparația capitală a acoperișului)
  · Gimnaziul nr. 102 Brăila (acoperiș, termoizolare)
  · Grădinița nr. 171, comuna Băcioi(reparații capitale)

  Primarul General, Ion Ceban, a menționat că municipalitatea va susține și în continuare suburbiile, iar prin intermediul proiectelor de infrastructură va contribui la creșterea nivelului de trai al locuitorilor din orașele, comunele și satele din jurul Chișinăului.

  Telegram channel

  a-tv.md

  Facebook

  Copyright © 2021