Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte

  Investiții în parcări publice

  100 de milioane de lei pentru organizarea parcărilor din capitală. Atât va cere Ion Ceban în cadrul Consiliului Municipal Chișinău. Declarațiile au fost făcute în cadrul prezentării studiului de oportunitate privind implementarea sistemului de management al parcărilor auto din municipiul Chișinău. Ceban afirmă că acest studiu este unul detaliat, iar experții au depus o muncă titanică în acest sens.

  Ion Ceban, primar general al Chișinăului

  „Ne-am concentrat anul acesta pe organizarea mai multor spații pe parcări, de la Ismail până la Ghidighici. Undeva am finalizat lucrările, unde va suntem în proces. Primăria Chișinău va propune CMC-ului pentru anul viitor, o sumă de 100 de milioane pentru organizarea locurilor de parcare. Primul este ca și sector zona istorică a Chișinăului. Acum suntem în definitivarea mai multor studii în analizarea circulației rutiere, o parte din ele au fost predate Primăriei„

  „Pentru zona centrală – delimitarea, construcția, reconstrucția parcărilor noi Ceban a propus o sumă de 35 de milioane de lei. Pentru zonele și intrările în Chișinău, s-au identificat terenurile pentru organizarea parcărilor de captură, care să ofere oportunitatea celor care vin din afara orașului să treacă la transportul public, fie troleibuz, fie autobuz – 35 de milioane de lei. Amintim că în ultimul an au fost create în capitală sute de locuri de parcare în toate sectoarele orașului.

  Telegram channel

  a-tv.md

  Facebook

  Copyright © 2021