Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Igor Dodon s-a familiarizat cu activitatea locuitorilor raionului Leova

  Aflat într-o vizită de lucru în raionul Leova, șeful statului, Igor Dodon împreună cu conducerea raionului a abordat mai multe subiecte legate de dezvoltarea regiunii. În acest sens, autoritățile locale au solicitat asistență în realizarea proiectelor de îmbunătățire a infrastructurii rutiere, sociale și, în mod special, a celor de aprovizionare cu apă potabilă. De asemenea, au discutat despre agricultură, locurile de muncă ș.a.

  Subiecte similare au fost abordate și în cadrul discuțiilor cu un grup numeros de primari ai orașelor și satelor din raionul Leova. Oamenii sunt îngrijorați, în special, de problemele social-economice, însă, șeful statului a asigurat autoritățile centrale vor acorda susținerea necesară în rezolvarea acestor probleme.
  În continuare s-a deplasat la spitalul raional, pentru a se familiariza cu condițiile de activitate a instituției în contextul acțiunilor întreprinse de guvernare pentru modernizarea sistemului. De asemenea, unui grup de lucrători medicali a înmânat Diplome de Onoare.
  „Am adresat mulțumiri personalului medical pentru profesionalism și dăruirea de care dau dovadă în activitatea de zi cu zi. Am dat asigurări că în pofida la toate problemele existente, vom continua să susținem sectorul medical nu doar prin majorarea salariilor, dar și prin dotarea instituțiilor medicale”.
  Spitalul raional Leova are o capacitate de 131 paturi. În instituție activează 184 de angajați. Pe parcursul anului 2020 au fost tratați 60 de pacienți infectați cu coronavirus.

  Facebook

  SOCIAL

  În cadrul vizitei de lucru în raionul Leova, șeful statului s-a întâlnit cu Nicolae Prițcan, președintele raionului, dar și cu mai mulți primari locali....

  Copyright © 2021