Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Intervenție SMURD la Ocnița: Un bărbat, transportat cu elicopterul în capitală după ce starea de sănătate i s-a agravat

  În după-amiaza zilei de 18 august echipajul aero –medical SMURD Iași a efectuat o operațiune de transportare de la Ocnița la Chișinău a unui bărbat în vârstă de 67 de ani.

  Potrivit salvatorilor, persoana a fost preluată de la spitalul raional Ocnița și transportată în siguranță cu elicopterul la Chișinău, în urma agravării stării de sănătate.

  Pe parcursul zborului pacientul aflat în stare stabilă a fost monitorizat constant de medicii și paramedicii SMURD Iași.

  La Chișinău, aparatul de zbor a aterizat pe stadionul Dinamo, de unde bărbatul a fost preluat de Serviciul Republican Aviasan și transportat la Institutul de Medicină Urgentă.

  Potrivit IGSU, de la începutul anului, aceasta este a paisprezecea operațiune aero-medicală realizată în Republica Moldova.

  dse.md

  SOCIAL

  Primăria Chișinău informează că municipiul rămâne în continuare în alertă epidemiologică sporită prin infecția COVID-19, în condițiile când pe parcursul săptămânii trecute s-a înregistrat...

  POLITICA

  Astăzi, la Ocnița și Briceni, au avut loc mitinguri de protest împotriva hotărârii Curții Constituționale a Moldovei „cu privire la recunoașterea Legii privind funcționarea...

  SOCIAL

  Incidența cazurilor de îmbolnăvire cu coronavirus este ridicată în municipiul Chişinău. Numărul cazurilor grave și foarte grave a crescut, transmite MOLDPRES.

  SOCIAL

  Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a înmânat înalte distincții de stat la patru colective din municipiul Chișinău, în conformitate cu decretele semnate anterior.

  Copyright © 2020