Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Intervenție SMURD la Ocnița: Un bărbat, transportat cu elicopterul în capitală după ce starea de sănătate i s-a agravat

  În după-amiaza zilei de 18 august echipajul aero –medical SMURD Iași a efectuat o operațiune de transportare de la Ocnița la Chișinău a unui bărbat în vârstă de 67 de ani.

  Potrivit salvatorilor, persoana a fost preluată de la spitalul raional Ocnița și transportată în siguranță cu elicopterul la Chișinău, în urma agravării stării de sănătate.

  Pe parcursul zborului pacientul aflat în stare stabilă a fost monitorizat constant de medicii și paramedicii SMURD Iași.

  La Chișinău, aparatul de zbor a aterizat pe stadionul Dinamo, de unde bărbatul a fost preluat de Serviciul Republican Aviasan și transportat la Institutul de Medicină Urgentă.

  Potrivit IGSU, de la începutul anului, aceasta este a paisprezecea operațiune aero-medicală realizată în Republica Moldova.

  dse.md

  Facebook

  SOCIAL

  Primăria Chișinău va organiza la 20 iunie încă un maraton de vaccinare, de această dată va fi efectuat rapelul (doza II) pentru persoanele care...

  POLITICA

  Președintele PSRM, Igor Dodon, a vizitat, azi, mai multe localități din raionul Ocnița. În satul Sauca, cetățenii și-au exprimat încrederea că echipa Comuniștilor și...

  POLITICA

  Liderul PSRM Igor Dodon întreprinde o nouă vizită în raioanele țării. Astăzi liderul socialiștilor va merge în raionul Ocnița.

  SOCIAL

  La Sankt-Petersburg a fost semnat Protocolul de intenție pentru stabilirea relațiilor de prietenie între orașele Kazan, Rusia, și Capitala Republicii Moldova. Documentul a fost...

  Copyright © 2021