Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Intervenția pompierilor și salvatorilor în urma ploilor (VIDEO)

  Astăzi 29 septembrie angajații Inspectoratul General pentru Situații de Urgență sunt alertați în mai multe localități din țară pentru a interveni la lichidarea consecințelor ploilor abundente.

  Potrivit subdiviziunilor teritoriale ale IGSU, pompierii sunt mobilizați pentru pomparea apei din mai multe gospodării din localitățile Tomai, Covurlui, Tochile – Răducani și  Cuporani din raionul Leova, dar și localitatea Fetița raionul Cimișlia.

  În orașul Cimișlia, salvatorii au intervenit pentru pomparea apei din Liceul Teoretic Iona Creangă, iar în localitatea Fetița a aceluiași raion angajații IGSU au efectuat lucrări de pompare din 7 gospodării particulare.

  Potrivit informațiilor operative precipitațiile au deteriorat două poduri din localitatea Tochile – Răducani, iar mai multe grădini au fost înnămolite în satul Colibabovca, raionul Leova.

  Intervenție urgentă  a salvatorilor are loc și în orașul Comrat, unde mai multe porțiuni de drum local sunt afectate de ploi.

  În UTA Găgăuzia angajații IGSU intervin în 25 de situații pentru lichidarea consecințelor ploilor abundente.

  În capitală pe strada Uzinelor nr.142, pompierii au evacuat peste 1000 l de apă care se scurgeau într-un magazin alimentar și au fost evacuate 2 persoane.

  În caz de situații de risc, oamenii sunt rugați să apeleze de urgență Serviciul 112.

  dse.md

  SOCIAL

  Igor Dodon i-a cerut liderului de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski, eliberarea polițistului răpit de autoritățile transnistrene.

  SOCIAL

  Pompierii Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au intervenit pentru a lichida un incendiu care s-a produs pe strada Tricolorului 38 din Chișinău, în...

  SOCIAL

  În ultimele 24 de ore angajații IGSU au intervenit în 50 situații de risc.

  SOCIAL

  În după-amiaza zilei de 18 august echipajul aero –medical SMURD Iași a efectuat o operațiune de transportare de la Ocnița la Chișinău a unui...

  Copyright © 2020