Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Intervenția pompierilor la Bălți

  În această noapte pompierii din nordul țării au fost solicitați să intervină la lichidarea unui incendiu care a izbucnit în municipiul Bălți, pe strada Feroviarilor 57. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 02:56.

  Potrivit informațiilor recepționate arderea a izbucnit într-o construcție auxiliară cu suprafața de 108 m2 din preajma unui bloc locativ. La fața locului au intervenit 3 echipaje de pompieri, care au reușit localizarea arderii către ora 03:34. Incendiul a fost lichidat la ora 05:58, iar flăcările au distrus 60% din construcția auxiliară și mai multe bunuri materiale din interior.

  Totodată, în timpul intervenției, angajații IGSU au evacuat o butelie de gaz din interiorul încăperii, evitând astfel producerea unei explozii. De asemenea focul a afectat fațada și un climatizor de pe peretele clădirii din preajma, iar datorită intervenției salvatorilor incendiul nu a obținut răspândire spre fabrica de croitorie cu două nivele.

  Nicio persoană nu a avut de suferit. Cauza și circumstanțele producerii incendiului urmează a fi stabilite de specialiști.

  dse.md

  TOP 24 de ore

  Facebook

  POLITICA

  Întâlnire călduroasă la Bălți, acolo unde Igor Dodon are în această seară o întrevedere cu electoratul.

  SOCIAL

  Președintele Federației de Șah din Moldova, Igor Dodon, a vizitat școala de șah din Bălți unde a asistat la un simultan, desfășurat de Anatoli...

  LUMEA

  Optsprezece persoane şi-au pierdut viaţa şi 16 au fost rănite în noaptea de joi spre vineri într-un incendiu izbucnit la o şcoală de arte...

  SOCIAL

  Incendiu într-un bloc de locuit din centrul capitalei. Informația a fost confirmată de către ofițerul de presă al IGSU, Liliana Pușcașu. 

  Copyright © 2021