Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Internauți: Parada asta e o tâmpenie. Cu așa tempou, mă tem că „vremurile bune” se vor termina la terapie intensivă

  Parada asta e o tâmpenie, dar toți se tem s-o zică, nu cumva să o supere pe Maia Sandu. Despre aceasta a scris pe pagina sa de facebook, Dragoș Galbur. Acesta menționează că tot ce se petrece în Piața Marii Adunări Naționale este contrar tuturor normelor epidemiologice.

  „Ș-apoi dacă zici, gata, nu mai ești om bun. Ați văzut câtă lume este în Piața Marii Adunări Naționale acum, îmbulzită după gard, unul în altul, cu mic cu mare? Să vă uitați video la știri. După asta să le explice ministra Sănătății părinților încă odată de ce copiii lor nu vor avea festivități la început de an școlar„ scrie Galbur pe facebook.

  Dragoș Galbur mai spune că ce se petrece acum în PMAN îmi șterge orice argument capabil să convingă pe cineva de seriozitatea pandemiei și necesitatea restricțiilor. 

  „Evenimentul ăsta e o bătaie de joc față de munca medicilor de până acum și de munca care va urma din toamnă. O să vedeți. Cu așa tempou, mă tem că vremurile bune se vor termina la terapie intensivă”, a conchis Galbur.

  Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.

  facebook.com

  TOP 24 de ore

  Facebook

  POLITICA

  Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon întreprinde o vizită de lucru de două zile la Moscova în cadrul căreia, la invitația Președintelui Federației Ruse, Vladimir...

  Copyright © 2021