Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • LUMEA

  Intemperii în Afganistan: Cel puţin 12 persoane au murit în urma inundaţiilor din vestul ţării

  Cel puţin 12 persoane şi-au pierdut viaţa în Afganistan în urma ploilor torenţiale şi a viiturilor care au afectat mai multe regiuni din provincia vestică Herat, au anunţat marţi autorităţile guvernamentale citate de agenţia Xinhua.

  ”Viiturile au cuprins luni zone din districtul Adraskan şi districtele vecine din provincia Herat”, se arată într-un comunicat.

  Printre persoanele decedate se numără o femeie şi patru copii, potrivit unei surse din cadrul guvernului local.

  Inundaţiile au distrus de asemenea zeci de locuinţe şi livezi din aceste districte şi au provocat suspendarea circulaţiei pe mai multe căi rutiere, precizează comunicatul.

  Echipajele de salvatori au intervenit în zonele afectate şi mai multe gospodării au fost evacuate, persoanele fiind adăpostite în zone sigure.

  Ploile torenţiale au afectate numeroase regiuni din această ţară în ultimele săptămâni.

  agerpres.ro

  Facebook

  SOCIAL

  Metropola israeliană Tel Aviv a fost ţinta, marţi seară, a unei ploi de rachete lansate din Fâşia Gaza de mişcarea islamistă Hamas. Israelul a...

  LUMEA

  Doi indivizi au atacat cu focuri de armă marţi dimineaţa o şcoală din Kazan, oraş din centrul Rusiei. Unul dintre ei a fost arestat...

  LUMEA

  Imagini macabre în India, după ce zeci de cadavre ale unor presupuși morți de COVID-19 au eşuat pe malurile fluviului Gange în nordul Indiei.

  LUMEA

  Cel puţin 25 de persoane, printre care un poliţist, şi-au pierdut viaţa joi într-o vastă operaţiune antidrog într-o favela din Rio de Janeiro, au...

  Copyright © 2020