Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte

  Îndemnul medicilor

  Ministerul Sănătății a lansat un spot video, prin intermediul căruia îndeamnă cetățenii să marcheze sărbătorile de iarnă în siguranță. Protagoniștii filmulețului vorbesc despre impactul pe care l-a avut COVID-19 asupra oamenilor, dar și asupra lucrătorilor medicali.

  În spotul lansat de către reprezentanții Ministerului Sănătății se spune că medicii vor fi la datorie chiar și de sărbători, iar unica lor dorință este ca cetățenii să fie sănătoși și să respecte măsurile de protecție.

  ”Angajații medicali vor petrece sărbătorile de iarnă alături de pacienți, departe de familii și oameni dragi, pentru că boala nu are sărbători sau pauze. Aceasta nu iartă neglijența sau relaxarea. De sărbători, lucrătorii medicali nu-și doresc cadouri speciale, vor doar un singur lucru, ca fiecare om să fie responsabil, să respecte toate măsurile de siguranță, să aibă grijă de sine și de cei dragi. Evitați aglomerările și locurile unde vă puteți infecta. Cel mai important cadou pe care vi-l puteți face acum e să fiți sănătoși”.

  Până la ora actual, s-au infectat cu SARS-CoV-2 142 851. De la începutul pandemiei, 128 501 pacienți s-au vindecat de COVID-19, iar 2 934 de moldoveni au pierdut lupta pentru viață.

  a-tv.md

  Copyright © 2020