Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte

  Îndemn către clasa politică

  Mariana Durleșteanu, candidatul desemnat al PSRM la funcția de premier a venit cu un mesaj tranșant pe pagina sa de facebook. Aceasta menționează că nu va capitula în fața provocărilor și minciunilor. Durleșteanu s-a adresat către cetățeni și clasa politică cu un îndemn de a face lucruri frumoase pentru Republica Moldova.

  : Mariana Durleșteanu, candidat desemnat la funcția de premier

  „Dragi prieteni, discuțiile actuale despre o posibilă înaintare a mea la funcția de prim-ministru mi-au determinat o profundă decepție, dar și o stare de incertitudine vizavi de gradul scăzut de toleranță față de cei, care gândesc altfel sau visează altceva. O tulpină nouă de virus de ură și discriminare planează în sfera politicului de la Chișinău: „Cine nu-i cu noi, este împotriva noastră!”.

  Durleșteanu a mai declarat că vede în politicul din țară o democrație mimată, o mostră de populism, emanată și impusă tuturor de către partidul care a câștigat alegerile prezidențiale, susținut de alte formațiuni de centru-dreapta.

  Mariana Durleșteanu, candidat desemnat la funcția de premier

  ”Tocmai de asta, unii actori politici deja reamintesc că la aprinderea „torței victoriei”, în noiembrie 2020, au contribuit și ei. Învingătorii, însă, preferă să nu partajeze victoria cu alții. Dragi conaționali, dragi prieteni ! Nu sunt „păpușă”, așa cum mă taxează oponenții mei, care, de fapt, nici nu mă cunosc. Pentru asta nu am nici „caracterul” respectiv, nici educație proastă, nici ipocrizie suficientă. Sunt ferm determinată, capabilă să iau decizii de una singură, în caz de necesitate, dar și să lucrez în echipă, sunt formată profesional după model pro-occidental, am suficientă școală, experiență și cumsecădenie să conduc o echipă de oameni corecți, serioși, profesioniști, nu „trubaduri” politici, care cu sloganul manipulator „Așa vrea poporul”, doresc cu tot dinadinsul să controleze toată puterea în statul moldovenesc”

  Mai mult, Durleșteanu afirmă că nu va capitula în fața provocărilor și minciunilor. Iar în calitatea sa de specialist în finanțe, va contribui la scoaterea statului moldovenesc din stagnarea în lozinci electorale și declarații populiste, pentru a-l restarta pe calea dezvoltării și bunăstării cetățenilor.

  a-tv.md

  Copyright © 2020