Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Începând de astăzi și până în data de 16 noiembrie sunt instituite temporar două rute de transport pentru a face legătura cu cartierul Telecentru

  Începând și până la data de 16 noiembrie, a.c., vor fi instituite două rute de transport public troleibuze și autobuze, pentru a asigura transportarea călătorilor din cartierul Telecentru spre zona centrală a capitalei.

  ????????????????????????????????????

  Decizia autorităților privind instituirea suplimentară a celor două linii de transport are loc în contextul sistării/redirecționării temporare a circulației rutelor municipale ale căror itinerar este stabilit pe strada Alexei Mateevici. În prezent, pe această arteră, de către S.A. „Apă – Canal Chișinău”, sunt desfășurate lucrări de reabilitare a rețelei de apeduct, în perimetrul str. Vasile Alecsandri și str. Vlaicu Pârcălab.

  Astfel, pe perioada executării lucrărilor de reabilitare a apeductului, vor puse în circulație ruta de troleibuz nr. 10M „Centru (bd. Ștefan cel Mare și Sfânt) – cartierul Telecentru (str.Miorița)” și ruta de autobuz „Centru (bd. Ștefan cel Mare și Sfânt) – cartierul Telecentru (str.Miorița)”.

  Ruta de troleibuz nr. 10 M „Centru (bd. Stefan cel Mare si Sfant) – cartierul Telecentru (str.Miorita)”, va avea următorul itinerar:

  Tur – bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str Vasile Alecsandri, șos. Hâncești, str. Miorița;

  Retur – str. Miorița, str. Gh. Asachi, str. Pan Halippa, str. Ismail, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt.

  Ruta de autobuz „Centru – cartierul Telecentru”, va avea următorul itinerar:

  Tur – bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str Vasile Alecsandri, șos. Hâncești, str. Miorița;

  Retur – str. Miorița, str. Gh. Asachi, str. Pan Halippa, str. Ismail, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt.

  Serviciile municipale de profil solicită înțelegere și scuze din partea cetățenilor pentru incomoditățile create.

  Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zona respectivă.

  chisinau.md

  SOCIAL

  Despre aceasta a anunțat primarul general Ion Ceban în cadrul unei postări pe pagina sa de Facebook.

  SOCIAL

  Pasagerii a trei rute de troleibuz și a două rute de autobus din transportul public municipal din Chișinău vor putea achita călătoria cu cardul...

  SOCIAL

  Primăria municipiului Chișinău solicită opinia cetățenilor privind selectarea itinerarului pentru instituirea unei noi linii de transport public din capitală.

  SOCIAL

  Problema transportului public încă persistă în suburbiile capitalei. Primarul general Ion Ceban afirmă că acest lucru este regretabil, iar la moment ar fi putut...

  Copyright © 2020