Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Incendiu lângă Teatrul de Operă și Balet. Trei echipaje de pompieri au stins flăcările

  Pompierii Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au intervenit pentru a lichida un incendiu care s-a produs pe strada Tricolorului 38 din Chișinău, în preajma Teatrului de Operă și Balet.

  Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 11:58. Un fum dens a cuprins etajele superioare ale unui bloc aflat în construcții. La fața locului au intervenit trei echipaje de pompieri. Flăcările au cuprins mai multe foi de polistiren care erau păstrate pe acoperișul clădirii.

  Pompierii au lichidat incendiu la ora 12:19. Datorită intervenției operative, focul nu s-a răspândit. Nicio persoană nu a avut de suferit. Flăcările au distrus doar 10 metri de polistiren. Cauza și circumstanțele izbucnirii incendiului urmează să fie stabilite ulterior.

  dse.md

  SOCIAL

  În ultimele 24 de ore angajații IGSU au intervenit în 50 situații de risc.

  SOCIAL

  Incendiu puternic la Ungheni! Zeci de hectare de vegetație uscată, distruse de flăcări.

  SOCIAL

  Primarul general Ion Ceban va cere demisia directorului Î.M. Regia Autosalubritate, Eugeniu Axentiev. Despre a anunțat edilul în cadrul ședinței CMC de astăzi. Astfel,...

  SOCIAL

  În seara zilei de 3 august salvatorii IGSU au fost solicitați pentru a salva un bărbat care amenința că se va arunca în gol...

  Copyright © 2020