Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • LUMEA

  Incendiu într-un spital COVID din Bulgaria: Trei pacienți au murit

  Trei pacienți infectați cu coronavirus au murit în noaptea de sâmbătă spre duminică într-un incendiu izbucnit la un spital din Bulgaria, au anunțat autoritățile locale, potrivit Reuters.

  Incendiul, care a fost stins rapid, a izbucnit în jurul orei 04:00 GMT și a afectat un singur salon, situat la etajul 4 al spitalului.

  Şase pacienţi din saloane alăturate au fost mutaţi în alte saloane ale spitalului, a anunţat şeful departamentului regional de siguranţă la incendii, Vladimir Demirev.

  Doi pacienţi au fost găsiţi morţi de către pompieri. Un al treilea pacient a suferit arsuri severe şi a fost transportat la un spital din Plovdiv, unde a murit duminică dimineaţa.

  Potrivit AFP, citată de Agerpres, pacienţii decedaţi aveau vârste de 66, 70 şi 81 de ani.

  Cauza incendiului este anchetată, dar se pare că o ţigară, aprinsă de un pacient, ar fi dus la izbucnirea focului, a anunţat Ministerul Sănătăţii într-un comunicat.

  În spitalele din Bulgaria sunt trataţi în prezent peste 8.000 de pacienţi cu coronavirus, între care 700 se află la terapie intensivă.

  digi24.ro

  TOP 24 de ore

  Facebook

  LUMEA

  Cel puţin 42 de persoane au murit în vestul Indiei şi alte aproape 100 au fost spitalizate de luni, victime ale unui alcool de...

  Noutăţi

  Un cetățean al R.Moldova a decedat în urma unui accident rutier produs în Bulgaria. Potrivit informațiilor preliminare, cazul ar fi avut loc în dimineața...

  LUMEA

  Doi oameni au fost uciși și cinci au fost răniți în timpul unor împușcături care au avut loc duminică într-un parc din cartierul San...

  SOCIAL

  Un puternic incendiu de vegetație a izbucnit în orașul Bălți. Imagini de la fața locului au fost publicate pe pagina de Facebook Balti-online.md. Ofițerul...

  Copyright © 2021