Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • LUMEA

  Incendiu într-un spital COVID din Bulgaria: Trei pacienți au murit

  Trei pacienți infectați cu coronavirus au murit în noaptea de sâmbătă spre duminică într-un incendiu izbucnit la un spital din Bulgaria, au anunțat autoritățile locale, potrivit Reuters.

  Incendiul, care a fost stins rapid, a izbucnit în jurul orei 04:00 GMT și a afectat un singur salon, situat la etajul 4 al spitalului.

  Şase pacienţi din saloane alăturate au fost mutaţi în alte saloane ale spitalului, a anunţat şeful departamentului regional de siguranţă la incendii, Vladimir Demirev.

  Doi pacienţi au fost găsiţi morţi de către pompieri. Un al treilea pacient a suferit arsuri severe şi a fost transportat la un spital din Plovdiv, unde a murit duminică dimineaţa.

  Potrivit AFP, citată de Agerpres, pacienţii decedaţi aveau vârste de 66, 70 şi 81 de ani.

  Cauza incendiului este anchetată, dar se pare că o ţigară, aprinsă de un pacient, ar fi dus la izbucnirea focului, a anunţat Ministerul Sănătăţii într-un comunicat.

  În spitalele din Bulgaria sunt trataţi în prezent peste 8.000 de pacienţi cu coronavirus, între care 700 se află la terapie intensivă.

  digi24.ro

  SOCIAL

  Pe parcursul săptămânii trecute, doar în capitală, șapte persoane cu vârstele cuprinse între 37 și 80 de ani, diagnosticate cu hipotermie și degerături au...

  SOCIAL

  Potrivit edilului, scopul este de a evita aglomerațiile în policlinici și a reuși să ajutăm cât mai multă lume.

  SOCIAL

  În Republica Moldova am putea ajunge la peste 10 mii de infectări cu COVID-19 pe zi. Anunțul a fost făcut de ministrul Sănătății, Ala...

  POLITICA

  Șase deputați au lipsit astăzi de la ședința Legislativului fiind infectați cu COVID-19.

  Copyright © 2021