Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Incendiu în zona de frontieră: Pompierii, polițiștii și localnicii au intervenit la lichidarea flăcărilor

  Astăzi, în prima jumătate a zilei, pe direcția localităților Palanca – Maiaki, angajații Sectorului Poliției de Frontieră Tudora-1 au observat arderea necontrolată a stufului de pe malul râului Nistru. Operativ, au fost informați, prin Serviciul de urgență 112, reprezentanții Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, dar și administrația publică locală.

  La fața locului au intervenit două echipaje de pompieri din cadrul SSE Ștefan Vodă, la fel în ajutor au venit polițiștii de frontieră și mai mulți localnici din Palanca. După mai bine o oră de luptă cu flăcările, focul a fost localizat.

  Amintim că Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis o avertizare – Cod portocaliu de vânt puternic. În acest sens, există riscul de izbucnire a incendiilor și răspândirea rapidă a acestora.
  Mai mult că acest traseu leagă cele două state, Republica Moldova și Ucraina, unde de multe ori indiferența unor șoferi nu are limite – sunt aruncate mucuri de țigară, care pot duce la aprinderea vegetației.

  echipa.md

  Facebook

  SOCIAL

  Angajații IGSU au fost solicitați în această dimineață pentru a interveni la lichidarea unui incendiu, produs într-o locuință din localitatea Obreja Nouă, raionul Fălești....

  SOCIAL

  Un cetățean al Ucrainei a fost reținut la frontieră cu droguri de tip „PVP” care urmau să fie vândute în Republica Moldova.

  SOCIAL

  Șapte echipe de pompieri au intervenit ieri pentru a stinge un câmp din apropierea bulevardului Traian și străzii Grenoble din capitală. Potrivit datelor IGSU,...

  ALEGEREA EDITORILOR

  În ultimele 12 ore, polițiștii de frontieră au înregistrat 10 494 traversări persoane, dintre care un număr mai mare – 6 426 pe sensul...

  Copyright © 2021