Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Încă un pasaj subteran din capitală va fi renovat

  O nouă subterană din sectorul Botanica a intrat în reparație. Este vorba de pasajul subteran din bd. Decebal, intersecție cu str. N. Titulescu. Astfel, potrivit primarului general Ion Ceban au început lucrările de scoatere a tencuielii de pe pereţii interiori şi exteriori şi decaparea treptelor avariate.

  Cheltuielile pentru lucrările de reabilitare vor fi suportate de către un agent economic.

  „În prezent alte treceri subterane sunt reabilitate: subteranele din str. Alecu Russo, 2/1, Rîşcani, din str. Alecu Russo, 59/4, Ciocana, din bd. Renaşterii Naţionale (Circ), din din bd. Dacia, 18/1 intersecţie cu str. Teilor și din şos. Hînceşti, 143/1 (Gara Auto de Sud)”, scrie Ceban pe pagina sa de Facebook.

  Totodată au fost deja iniţiate lucrările de evacuare a gheretelor din trecerea subterană din str. Ion Creangă, 74 (fostul Cinematograf „Flacăra”), iar până la sfârşitul acestui an va fi reparată şi trecerea subterană din str. Calea Ieşilor, 1 și 2.

  Amintim că în acest an a fost deja modernizată subterana din str. Arborilor, 21, de pe Viaduct.

  ionceban.md

  Facebook

  ALEGEREA EDITORILOR

  Explozie într-un bloc de locuit cu 6 nivele de pe strada Independenţei 12/1 din municipiul Chișinău. Mai multe echipe de salvatori, ambulanţe și echipaje...

  SOCIAL

  Administrația municipiului Chișinău anunță că reparaţia trotuarelor din străzile Puşkin – Bodoni – bd. G. Vieru este pe ultima sută de metri.

  SOCIAL

  Lucrările de renovare a Parcului „La Izvor” continuă. Dacă acum un an acesta era în brusturi cu o plajă murdară, un parc uitat fără...

  SOCIAL

  Noul Pretor interimar a fost prezentat astăzi echipei din sectorul Botanica de către primarul general Ion Ceban.

  Copyright © 2020