Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Încă un pas spre modernizarea Pieței Centrale. Un grup de lucru a fost creat în acest sens

  Un grup de lucru pentru modernizarea Pieței Centrale a fost creat în cadrul ședinței de astăzi a Consiliului Municipal Chișinău. Din acest grup va face parte 20 de persoane, consilieri și membri ai societății civile.

  „Eu înțeleg că toată lumea este pe aceeași undă. Noi am propus un concept, pe unde a fost critică, pe unde a fost acceptat. Foarte mult depinde cine va conduce acest grup. Cert este că avem o problemă în capitală, iar acest spațiu trebuie modernizat. Cel mai importat este ca să nu o întindem. S-ar putea ca în contextul prezentării acestui proiect să facem rectificări la buget. Asta ar însemna că până pe 10 iulie să vină cu un prim concept. Ulterior să fie dezbătut pe 15-20 iunie”, a declarat Ion Ceban.

  Săptămâna trecută primarul general Ion Ceban a prezentat un concept de modernizare a Pieței Centrale. Astfel, modernizarea urmează să fie făcută parțial, fără ca întreprinderea municipală să fie închisă. De precizat că Piața Centrală este amplasată pe 5 hectare, dintre car 1,4 h este teren privatizat.

  TOP 24 de ore

  Facebook

  SOCIAL

  Primăria municipiului Chișinău informează că cea de-a doua zi a Festivalului „Te salut, Chișinău" include următoarele evenimente:

  SOCIAL

  Primăria municipiului Chișinău informează că miercuri, 14 iulie 2021, în capitală se dă startul Festivalului „Te salut, Chișinău!”, ediția I, care se va desfășura...

  SOCIAL

  La Chișinău a început marșul „Iubim Moldova”, organizat de Blocul electoral al Comuniștilor și Socialiștilor. Aproape 20 de mii de cetățeni participă la eveniment.

  SOCIAL

  Autoritățile capitalei își doresc să crească salariul șoferilor din Parcul Urban de Autobuze și a celor din Regia de Transport Electric Chișinău.

  Copyright © 2021