Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte

  În vizorul municipalității

  Sectoarele Chișinăului în vizorul municipalității. Mai exact lucrările care se întreprind în fiecare regiune a orașului. Recent, viceprimarul municipiului Chișinău, Ilie Ceban a mers în sectorul Botanica al capitalei, pentru a se convinge că toate intervențiile sunt făcute ” ca la carte”.

  Ilie Ceban, viceprimar al Municipiului Chișinău

  «Am mers în fiecare obiectiv care este în derulare astăzi în sectorul Botanica. Scuaruri, parcuri, trotuare, străzi care sunt renovate, alei. Astfel ne convingem că lucrările sunt effectuate în termen, calitativ, muncitorii sunt pe șantier».

  Totodată cei de la Primărie au examinat și planurile dar și proiectele care urmează a fi executate în sectorul Botanica, pe termen scurt.

  Ilie Ceban, viceprimar al Municipiului Chișinău

  «Pe parcursul multor ani, sectorul Botanica a fost lăsat fără atenție, iată de ce anul trecut am lansat proiectările ce țin de scuaruri, parcuri, sunt foarte multe probleme, anul curent urmează să intervenim atât în curțile de bloc cât și la instituțiile de învățământ, școli și grădinițe, urmează a fi amenajate spații verzi dar și parcări».

  Sectorul Botanica a dat startul ”inspecțiilor” din partea autorității locale. În scurt timp, vor fi examinate lucrările care se desfășoară în fiecare sector din capitală.

  a-tv.md

  Telegram channel

  Facebook

  Copyright © 2021