Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  În țară se redeschid mai multe secții de COVID-19

  Mai multe instituții medicale din țară au decis redeschiderea secțiilor pentru bolnavii de COVID-19, odată cu creșterea numărului de infectări.

  foto: TASS

  Astfel, potrivit Ministerului Sănătății, în ultimele zece zile au fost redeschise secțiile pentru pacienții bolnavi de COVID-19 la Cahul, Bălți, Ceadâr-Lunga, Comrat ş.a.

  Şi în capitală, la Spitalul Clinic Republican ”Timofei Moşneaga” a fost redeschisă la începutul săptămânii curente o secţie de terapie intensivă COVID-19 cu capacitatea de 14 paturi, însă cu posibilitatea de a mări numărul de locuri.

  Anterior, autoritățile de profil au anunțat că vor activa secțiile COVID-19 în localitățile unde numărul zilnic de îmbolnăviri crește semnificativ.

  În ultimele 24 de ore, în Republica Moldova au fost procesate 4 400 de teste, fiind confirmate 177 de cazuri de infecție cu noul coronavirus, inclusiv 18 de import. Astfel, până la ziua de astăzi, în țară s-au înregistrat 260 807 cazuri de COVID-19.

  Moldpres.md

  TOP 24 de ore

  Facebook

  SOCIAL

  În capitală a fost reactivat spitalul de Ftiziopneumologie pentru bolnavii de COVID-19. Acolo vor putea fi internați 150 de pacienți și vor fi disponibile...

  ECONOMIE

  Ministerul Economiei și Infrastructurii informează că, la această oră drumurile publice naționale sunt practicabile, iar circulația rutieră se desfășoară în condiții de iarnă.

  SOCIAL

  Igor Dodon continuă vizitele prin țară. Astăzi candidatul independent pentru funcția de președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, a fost în câteva localități din...

  SOCIAL

  Comisia Națională Extraordinară pentru Sănătate Publică s-a întrunit astăzi în ședință și a decis reluarea activității grădinițelor private, începând cu data de 17 august...

  Copyright © 2021