Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • ECONOMIE

  Drumurile naționale sunt practicabile, circulația rutieră se desfășoară în condiții de iarnă

  Ministerul Economiei și Infrastructurii informează că, la această oră drumurile publice naționale sunt practicabile, iar circulația rutieră se desfășoară în condiții de iarnă.

  Conform informațiilor operative ale Administrației de Stat a Drumurilor, în dimineața zilei de astăzi, în unele raioane ale țării au fost înregistrate ninsori. În urma acestora, pe partea carosabilă a unor sectoare de drum din zonele de Nord, Centru și Sud s-a format lunecuș. 

  În această perioadă, unitățile teritoriale ale SA „Drumuri” au efectuat lucrări de patrulare, deszăpezire şi combatere a poleiului pe drumurile naţionale.

  Astfel, în lucrări au fost implicate 130 utilaje speciale şi 246 de muncitori, fiind utilizat material antiderapant în cantitate de 2122,8 tone.

  Menționăm că Ministerul Economiei și Infrastructurii, în comun cu toate serviciile publice responsabile monitorizează și asigură accesibilitatea infrastructurii rutiere în condiții de iarnă.

  mei.gov.md

  Facebook

  POLITICA

  Comunele și satele din raionul Orhei prind și mai multă culoare. Printre acestea este și comuna Morozeni, care include satul cu aceeași denumire și...

  Noutăţi

  Pe parcursul nopții și zilei de 15-16 august, în zona de nord și centru a ţării au căzut ploi abundente însoțite de vânt puternic, care...

  POLITICA

  Guvernul Gavrilița a majorat termenul în care cetățenii pot obține accesul la informații. În cadrul ședinței de Guvern din 4 mai, cabinetul de miniștri...

  LUMEA

  Capitala Rusiei, Moscova, se confrunta duminică cu căderi de zăpadă record, în plină primăvară, informează AFP.

  Copyright © 2021