Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • ECONOMIE

  Drumurile naționale sunt practicabile, circulația rutieră se desfășoară în condiții de iarnă

  Ministerul Economiei și Infrastructurii informează că, la această oră drumurile publice naționale sunt practicabile, iar circulația rutieră se desfășoară în condiții de iarnă.

  Conform informațiilor operative ale Administrației de Stat a Drumurilor, în dimineața zilei de astăzi, în unele raioane ale țării au fost înregistrate ninsori. În urma acestora, pe partea carosabilă a unor sectoare de drum din zonele de Nord, Centru și Sud s-a format lunecuș. 

  În această perioadă, unitățile teritoriale ale SA „Drumuri” au efectuat lucrări de patrulare, deszăpezire şi combatere a poleiului pe drumurile naţionale.

  Astfel, în lucrări au fost implicate 130 utilaje speciale şi 246 de muncitori, fiind utilizat material antiderapant în cantitate de 2122,8 tone.

  Menționăm că Ministerul Economiei și Infrastructurii, în comun cu toate serviciile publice responsabile monitorizează și asigură accesibilitatea infrastructurii rutiere în condiții de iarnă.

  mei.gov.md

  LUMEA

  Germania şi Olanda sunt afectate de căderi masive de zăpadă, care au determinat duminică întreruperea curselor feroviare şi a traficului rutier din cele două...

  SOCIAL

  Incă avem cod portocaliu emis de Serviciu Hidrometeorologic de Stat. Efectivul Poliției Naționale activează in continuare în regim sporit. În mun. Chișinău, până la...

  ALEGEREA EDITORILOR

  Cetățenii Republicii Moldova trebuie să aibă acces la diferite tipuri de vaccin. Declarația a fost făcută de către președintele PSRM, Igor Dodon, în cadrul...

  LUMEA

  Ninsorile abundente şi poleiul au provocat haos marţi în traficul rutier din estul Franţei, informează DPA.

  Copyright © 2020