Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  În ţară a fost anunţat Cod Galben de precipitații puternice

  Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) a anunţat astăzi Cod Galben de precipitaţii puternice. Potrivit SHS, avertizarea este valabilă mâine, 8 decembrie, perioadă în care se prevăd precipitaţii puternice (15-30 l/m2), predominant sub formă de ploaie, la nord lapoviță.

  Maximele termice de mâine vor indica până la 6 grade Celsius, ziua, şi până la un grad de ger, noaptea.

  În  contextul avertizărilor meteo, drumarii şi salvatorii au recomandat  şoferilor să respecte cu stricteţe regulile de circulaţie şi indicatoarele rutiere, iar în condiţii de vizibilitate redusă să se deplaseze cu viteză mică, cu posibilitate de manevrare a frânării. De asemenea, pietonii au fost atenţionaţi să evite zonele din apropierea copacilor şi să treacă strada doar în locurile autorizate.

  moldpres.md

  SOCIAL

  Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis o avertizare cod galben de înghețuri. Iată când se va răci vremea.

  SOCIAL

  Sinopticienii au emis astăzi cod galben de intensificări ale vântului, care este valabil pe tot teritoriul țării începând cu ora 15:00.

  SOCIAL

  Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) a anunţat, în perioada 16-19 august, pe întreg teritoriul ţării, Cod Galben de caniculă.

  SOCIAL

  Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) a anunțat că menține pe parcursul zilei de astăzi Codul Galben de instabilitate atmosferică pe întreg teritoriul Republicii Moldova.

  Copyright © 2021