Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte

  În susținerea lui Stoianoglo

  Un grup de persoane, printre care și deputați din actualul legislativ au protestat astăzi în fața sediului Curții de Apel Chișinău. Manifestanții au scandat lozinci „Vrem o Justiție corectă și Libertate lui Stoianoglo”.

  Potrivit participanților la protest, actuala guvernare a călcat în picioare toate legile existente în Republica Moldova dar și bunul simț.

  Vlad Batrîncea, vicepreședintele Parlamentului RM

  «În Republica Moldova nu mai există nici lege, nici proceduri. Atunci când cineva încearcă să facă manipulări că avem careva interese, este doar o manipulare primitivă și banală. Ceea ce a făcut guvernarea este încălcarea legii, a Constituției și principiile bunului simț».

  Vasile Bolea, deputat, Blocul Comuniștilor și Socialiștilor

  «Această guvernare a început cu stângul, a deschis Cutia Pandorei și în stilul lui Plahotniuc, marțea și vinerea, a început practica uzurpării puterii în stat și instaurarea dictaturii».

  Amintim că Procurorul General suspendat Alexandr Stoianoglo a fost reținut săptămâna trecută, înainte de a ține o conferință de presă, la care urma să facă mai multe dezvăluiri. Pentru acesta, procurorii au cerut arest în izolatoriu dar prima instanță a decis arest la domiciliu. La apelurile noastre pentru a obține un comentariu de la actuala guvernare, nimeni nu a răspuns la telefon.

  Telegram channel

  a-tv.md

  Facebook

  Copyright © 2021