Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  În sectorul Botanica va apărea o piață agricolă modernă

  Temerile locuitorilor din Botanica nu se confirmă, pe locul pieței vechi demolate de pe Bulevardul Dacia, va fi construită o clădire între străzile Teilor și Matei Milo, care va deveni o piață agricolă. Despre aceasta a anunțat primarul general Ion Ceban în cadrul ședinței primăriei Chișinău din această dimineață.

  Potrivit responsabililor de la primărie, pe locul vechi va fi construită o clădire cu trei etaje, unde vor fi amplasate locuri comerciale, birouri administrative și parcări subterane. Pretorul de sector afirmă că au fost semnate deja contractele cu agenții economici.

  Cu toate acestea, primarul orașului și-a exprimat dorința ca proiectul de construcție să fie prezentat publicului.

  „Cred că este necesar să facem prezentarea lui în mod public, pe site-ul construcțiilor viitoare, astfel încât cetățenii să nu aibă niciun dubiu că va exista o piață”, a subliniat Ion Ceban.

  La rândul său, pretorul de Botanica a menționat că în apropierea șantierului vor fi instalate 2 panouri de informative.

  SOCIAL

  Primarul general, Ion Ceban, a primit astăzi vizita de curtoazie a noului ambasador al Republicii Austria la Chișinău, Stella Avallone.

  POLITICA

  PSRM este gata să acorde Primăriei Chișinău tot suportul necesar în soluționarea problemelor din municipiu și realizării obiectivelor propuse. Despre aceasta l-a anunțat președintele...

  POLITICA

  Ion Ceban spune că își va duce mandatul de primar general până la capăt, întrucât vrea o capitală adevărată, mult mai confortabilă pentru locuitori....

  SOCIAL

  Primăria municipiului Chișinău informează că numărul viețuitoarelor de la Grădina Zoologică din capitală s-a majorat cu 31 de exemplare noi.

  Copyright © 2020