Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  În scuarul „Mihai Eminescu” a fost amenajat un teren de joacă pentru cei mici

  Scuarul „Mihai Eminescu” – prietenos copiiilor. Potrivit primarului general Ion Ceban, în scuar a fost amenajat un teren de joacă pentru cei mici.

  „Pentru siguranța micuților, au fost instalate plăci de cauciuc anti-traumă. Zona a fost dotată cu jucării sub formă de constructor modular și urmează a fi suplinită pe parcurs cu inventar educativ”, a declarat acesta.

  Edilul spune că scuarul conține mai multe elemente inovative, o bibliotecă în aer liber, mese noi de șah, iluminat artistic, a fost amenajată tehnica pentru sonorizare și aplicat pavajul într-un alt stil decât cel obișnuit, locul găzduind mai multe evenimente.

  ionceban.md

  SOCIAL

  Primarul General, Ion Ceban, aflat zilele acestea într-o vizită oficială în Federația Rusă, a avut luni o întrevedere la Moscova cu Tatiana Leonova, șefa...

  ECONOMIE

  Una din prioritățile Primăriei municipiului Chișinău este atragerea investițiilor și oferirea a câtor mai multe posibilități de dezvoltare pentru producătorii locali. Despre aceasta a...

  SOCIAL

  Primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban, a solicitat și altor instituții publice să organizeze maratoane de vaccinare.

  ALEGEREA EDITORILOR

  Purtarea măștii de protecție în spații deschise în Capitală nu mai este obligatorie. Anunțul a fost făcut de primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban.

  Copyright © 2021