Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • LUMEA

  În șapte județe din zona Moldovei, România, sunt 444 de decese de COVID-19

  În șapte județe din zona Moldovei, România, sunt 444 de decese de COVID-19. Cifra e de două ori mai mare decât în Republica Moldova.

  În șapte județe din zona Moldovei a României, cu excepția județului Vrancea, sunt înregistrate 444 de decese din cauza COVID-19, de 2,2 ori mai mult decât în Republica Moldova, având în vedere același număr de populație ca și în țara noastră, inclusiv regiunea transnistreană.

  Numărul de decese în zona Moldovei a României, unde locuiește 20 la sută din populația țării, constituie 40% din numărul total de decese înregistrate în țara vecină. Sunt datele ministerului Sănătății de la București.

  Până la ora actuală în România sunt raportate în total 1107 decese din cauza infecției cu COVID-19. În dimineața zilei de luni, în Republica Moldova erau documentate 211 decese provocate de coronavirus.

  LUMEA

  Număr record de cazuri noi de Covid-19 în România. În ultimele 24 de ore, s-au înregistrat 614 cazuri de îmbolnăviri.

  LUMEA

  România are astăzi cei mai mulți pacienți descoperiți cu COVID-19 de la declanșarea epidemiei: 555 de cazuri. E adevărat că rezultatul de azi vine...

  SOCIAL

  Comisia parlamentară de profil a susținut inițiativa Guvernului Chicu de a acorda indemnizații urmașilor personalului medical decedat ca urmare a desfășurării activității medicale în...

  SOCIAL

  Alte 171 cazuri noi de infectare cu noul Coronavirus au fost confirmate astăzi în Republica Moldova, dintre care 3 în Transnistria.

  Copyright © 2020