Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • LUMEA

  În șapte județe din zona Moldovei, România, sunt 444 de decese de COVID-19

  În șapte județe din zona Moldovei, România, sunt 444 de decese de COVID-19. Cifra e de două ori mai mare decât în Republica Moldova.

  În șapte județe din zona Moldovei a României, cu excepția județului Vrancea, sunt înregistrate 444 de decese din cauza COVID-19, de 2,2 ori mai mult decât în Republica Moldova, având în vedere același număr de populație ca și în țara noastră, inclusiv regiunea transnistreană.

  Numărul de decese în zona Moldovei a României, unde locuiește 20 la sută din populația țării, constituie 40% din numărul total de decese înregistrate în țara vecină. Sunt datele ministerului Sănătății de la București.

  Până la ora actuală în România sunt raportate în total 1107 decese din cauza infecției cu COVID-19. În dimineața zilei de luni, în Republica Moldova erau documentate 211 decese provocate de coronavirus.

  LUMEA

  O explozie s-a produs, vineri, la Rafinăria Petromidia din Năvodari. Mai multe persoane au fost rănite, una având arsuri pe 45% din corp. Totodată,...

  LUMEA

  Egiptul va ridica de marţi, 1 iunie, restricţiile impuse pentru stoparea răspândirii coronavirusului, inclusiv pe cele privind programul de funcţionare a magazinelor şi restaurantelor,...

  SOCIAL

  Lunar, în Republica Moldova moare câte un sat din cauza pandemiei. În aceste condiții, nu putem vorbi despre organizarea unui scrutin electoral. Declarația a...

  LUMEA

  Statele Unite au raportat peste 30 de milioane de infectări cu noul coronavirus de la debutul pandemiei, informează DPA.

  Copyright © 2021