Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte

  În proprietatea autorităților

  Primarul Capitalei a scris pe pagina sa de Facebook că va trimite o solicitare către autoritățile centrale, ca mai multe clădiri și locuri din Capitală să fie trecute în proprietatea autorităților locale, iar Primăria să se apuce de reabilitarea acestora. Este vorba despre clădirile Circului, Manejul cu zona Atletism, clădirea distrusă de lângă Artico – Liceul Real, Palatul Feroviarilor, pădurea de la Porțile Orașului și Stadionul Republican.

  Ion Ceban, primar general al Chișinăului

  „Toate aceste clădiri nu aparțin municipalității. Îmi asum responsabilitatea ca fiecare edificiu să fie reparat, dar nu cedat sau dat în proprietatea cuiva. Noi suntem gata să le preluăm și să le reparăm”

  Totodată, primarul a menționat că nicio grădiniță, școală sau stadion nu trebuie să ajungă pe mâna afaceriștilor, iar toate aceste edificii trebuie dezvoltate pentru locuitorii capitalei.

  Ion Ceban, primar general al Chișinăului

  „Nu se descurcă ei la nivel național – să cedeze municipiului, dar fără datorii și vom face cel mai transparent concurs public de organizare a locației în acea zonă. Vrem să locuim într-un Chişinău modern, amenajat şi curat”

  Primarul Chișinăului a promis organizarea concursurilor publice pentru toate proiectele de reabilitare, dar mai ales, cu maximă transparență.

  a-tv.md

  Facebook

  Copyright © 2020