Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  În perioada 16 – 17 octombrie, itinerarele rutelor municipale de transport public vor fi modificate

  Pe parcursul zilelor de sâmbătă și duminică (16.10.2021, ora 01.30 – 17.10.2021, ora 19.00), va fi sistată circulația rutieră în perimetrul Pieței Marii Adunări Naționale (bd. Ștefan cel Mare și Sfânt – str. Al. Pușkin – str. Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni). Liniile de transport public care traversează PMAN vor fi redirecționate p e străzile adiacente. Se întâmplă în legătură cu organizarea Maratonului sportiv (ediția a VI-a).

  Potrivit unui comunicat de presă al Primăriei, circulația troleibuzelor de pe rutele nr. 1, 4, 5, 8, 22, 34 se stabilește pe str. București în ambele direcții. Itinerarul troleibuzelor de pe rutele nr. 30 și nr. 31 se modifică după cum urmează:

  de pe str. Vasile Alecsandri, str. București, str. A. Pușkin, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseele stabilite. 

  Iar circulația autobuzelor de pe rutele nr. 5, 9, 11, 46 se stabilește cu ocolirea Pieței Marii Adunări Naționale, pe străzile 31 August 1989, Alexandru cel Bun, A. Pușkin și Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni.

  Itinerarul rutelor modificate de troleibuze și microbuze pot fi găsite pe pagina web a Primăriei municipiului Chișinău. Conducătorii auto care traversează zona sunt rugați să respecte indicațiile agenților de circulație.

  chisinau.md

  Facebook

  SOCIAL

  Lucrările de construcţie a noii linii de contact pentru troleibuze pe str. Columna au fost finalizate. Potrivit primarului general Ion Ceban, în acest perimetru...

  Copyright © 2021