Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  În nordul ţării a fost anunţat Cod galben de ieşire a Prutului în luncă

  Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) a anunţat o avertizare hidrologică de ieşire a apei în luncă pentru regiunea de nord a ţării, valabilă până pe data de 18 iunie.

  Potrivit SHS, în legătură cu precipitațiile puternice căzute în cursul superior al Bazinului hidrografic al râului Prut (Ucraina), s-a format viitură pluvială. Astfel, hidrologii avertizează “asupra creșterii în continuare a nivelului apei față de nivelul din 14 iunie pe sectorul satul Criva – oraşul Costeşti cu 2.1–2.7 metri”.

  Conform meteorologilor, vremea ploioasă se va menţine până la finele săptămânii curente, pe întreg teritoriul ţării, mai cu seamă în regiunea de nord. Precipitaţiile vor fi însoţite de valori termice de până la 27 grade Celsius.

  moldpres.md

  SOCIAL

  Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis o avertizare cod galben de înghețuri. Iată când se va răci vremea.

  SOCIAL

  Sinopticienii au emis astăzi cod galben de intensificări ale vântului, care este valabil pe tot teritoriul țării începând cu ora 15:00.

  SOCIAL

  Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) a anunţat, în perioada 16-19 august, pe întreg teritoriul ţării, Cod Galben de caniculă.

  SOCIAL

  Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) a anunțat că menține pe parcursul zilei de astăzi Codul Galben de instabilitate atmosferică pe întreg teritoriul Republicii Moldova.

  Copyright © 2021