Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  În municipiul Chișinău peste 1 700 de elevi învață on-line

  În municipiul Chișinău 20 de instituții de învățământ activează în sistem mixt și peste 1 700 de elevi învață on-line.

  Șeful interimar al Direcției generale educație, tineret și sport, Andrei Pavaloi, a anunțat la ședința on-line de astăzi a serviciilor primăriei că în instituțiile municipale de învățământ, ca urmare a infectării cu COVID-19, un număr de 23 de cadre didactice și personal auxiliar și 105 elevi se află în autoizolare.

  În același timp, 20 de instituții municipale continuă să activeze în regim mixt iar 1 700 de elevi continuă să învețe on-line. Măsura s-ar datora numărului mare de elevi din clase care face imposibilă prezența fizică în sala de studiu fără a încălca măsurile de prevenție anti-coronavirus.

  Totodată, Pavaloi a informat că toate instituțiile de educație timpurie din municipiul Chișinău au primit cadourile pentru copii iar ele vor fi repartizate copiilor până la 24 decembrie.

  Oficialul a adăugat că în perioada 25 decembrie – 9 ianuarie, elevii vor fi în vacanță și vor reveni la studii pe data de 10 ianuarie.

  moldpres.md

  Facebook

  ALEGEREA EDITORILOR

  Orașul Chișinău a îmbrăcat straie de sărbătoare. Joi seara, a fost inaugurat iluminatul decorativ din Scuarul Catedralei Mitropolitane „Nașterea Domnului”, cu prilejul Sărbătorii Învierii.

  SOCIAL

  Primarul Capitalei, Ion Ceban, avertizează că din toamnă Chișinăul ar putea să rămână fără agent termic, iar costurile la gigacalorie ar putea să crească...

  SOCIAL

  Aproape 100 de elevi din treptele de învățământ primar, gimnazial şi liceal s-au infectat săptămâna trecută de COVID-19. Datele au fost anunțate astăzi de...

  POLITICA

  Viceministrul rus de Externe, Andrei Rudenco, se va afla astăzi la Chișinău pentru a participa la o rundă ordinară de consultări politice interministeriale. Informația...

  Copyright © 2021