Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte

  În inspecție pe strada Creangă

  Lucrările de reparație pe șantierul străzii Ion Creangă au fost inspectate de către Primarul General, Ion Ceban, alături de responsabilii din cadrul subdiviziunilor și serviciilor de profil. Edilul a primit asigurări din partea agentului economic că dacă se va continua în același ritm, atunci obiectivul ar putea fi dat în exploatare în toamna curentă și nu în martie 2022, așa cum este stipulat în contract.

  În cadrul inspectării șantierului, Ion Ceban, împreună cu responsabilii prezenți la fața locului au convenit despre evacuarea pavilioanelor din preajma pieței mixte „Belșugul Țării”, pentru ca, ulterior, în acel spațiu să fie amenajată o zonă verde.

  Ion Ceban, primar general al Chișinăului

  „ De asemenea, de-a lungul străzii Ion Creangă, spre str. V. Belinski, urmează a fi amenajate mai multe scuaruri mici și locuri de parcare. Odată cu reabilitarea străzii, vor fi reparate și intrările în curțile de bloc, deși anterior, aceste lucrări nu erau prevăzute în proiect. Totodată, autoritățile municipale analizează posibilitatea amenajării mai multor locuri de parcare și intrări pentru vizitatori, în adiacentul Parcului „Dendrariu”.

  În context edilul Capitalei, Ion Ceban, a atenționat agenții economici care vor executa lucrări necalitative, că vor fi incluși în lista neagră.

  Ion Ceban, primar general al Chișinăului

  „Dacă agenții economici vor face lucrări anapoda, vor fi puși în lista neagră și vom avea grijă să nu mai poată câștiga sau avea alte licitații în municipiul Chișinău. Acesta e mesajul: Faceți-vă treaba corect. Vă plătim banii în volumele în care ați învins în licitații, de aceea faceți lucrul responsabil și corect”

  Ceban a mai precizat că acest mesaj se adresează și pretorilor de sector. În contextul prelungirii pe mai multe luni a lucrărilor de reparație a străzii Ion Creangă, Primarul General a solicitat, repetat, înțelegere din partea cetățenilor, pentru incomoditățile legate de circulația transportului public care traversează zona.

  a-tv.md

  Copyright © 2021