Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • ALEGEREA EDITORILOR

  În capitală, unele rute de troleibuz vor fi schimbate temporar

  Primăria Municipiului Chișinău informează că, în legătură cu executarea lucrărilor de reparație a benzii de circulație destinat transportului public pe bd. Dacia, în perioada 18.05.2023 – 21.05.2023, circulația transportului public va fi modificată.

  Pe banda de circulație spre Centru (18.05.2023 începând cu orele 08:00 – 19.05.2023), vor fi operate următoarele modificări:

  -itinerarul rutei de troleibuz nr. 17: de pe bd. Traian – bd. Decebal – bd. Iurii Gagarin – str. C. Negruzzi – str. Ciuflea – str. București – str. Ismail și, în continuare, pe traseul stabilit.

  -itinerarul rutei de trolebuz nr. 22: de pe bd. Dacia – bd. Decebal – bd. Iurii Gagarin – str. C. Negruzzi – bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și, în continuare, pe traseul stabilit.

  Pe banda de circulație spre Porțile orașului (20.05.2023 – 21.05.2023):

  -itinerarul rutei de troleibuz nr 2: de pe bd, Ștefan cel Mare și Sfânt – str. C. Negruzzi – bd. Iurii Gagarin – bd. Decebal – bd. Traian și, în continuare, pe traseul stabilit.

  -itinerarul rutei de troleibuz nr. 22: de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt – str. C. Negruzzi – bd. Iurii Gagarin – bd. Decebal – str. N. Zelinski – str. Hristo Botev – str. Independenței – bd Dacia și, în continuare pe traseul stabilit.

  Autobuzele și ruta de troleibuz nr. 30 vor circula conform itinerarelor stabilite, însă nu vor staționa în alveolele destinate transportului public, ci în preajma indicatoarelor rutiere instalate în apropriere:

  -Direcția spre Centru, între bd. Decebal și str. Zelinski.

  -Direcția spre Porțile Orașului, între str. Hristo Botev și bd. Traian.

  telegram

  TOP 24 de ore

  Facebook

  SOCIAL

  Trei biciclete în valoare de 21.000 lei au fost furate din blocurile din sectoarele Buiucani și Ciocana ale Capitalei. Bănuiți de comiterea furturilor sunt...

  SOCIAL

  Începând cu luna septembrie a fost majorat numărul troleibuzelor care circulă în municipiul Chișinău. Solicitat de agenție, directorul Regiei Transport Electric Chișinău, Dorin Ciornîi,...

  SOCIAL

  Alte 10 troleibuze articulate de tip Solaris Trollino, care au fost achiziționate de Primăria Chișinău, vor ieși începând cu ziua de mâine pe rute.  Potrivit...

  SOCIAL

  Primăria Municipiului Chișinău informează că astăzi, 30 august, în PMAN au fost lansate pe rute 16 autobuze rulate, de mare capacitate, de model Solaris...

  Copyright © 2021