Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  În capitală a demarat sezonul de încălzire

  În capitală a fost dat astăzi startul sezonului termic 2020-2021 pentru toți consumatorii. O dispoziție în acest sens a fost semnată de viceprimarul Ilie Ceban, comunică MOLDPRES.

  Administrația orașului a anunțat că, până în prezent, au fost conectate la rețeaua termică centralizată 130 de grădinițe din totalul de 134; 36 de școli și licee, din totalul de 135, precum și 30 de instituții medicale din cele 62.

  De asemenea, este livrat agent termic centralizat în 189 de blocuri de locuințe din Chișinău, din totalul de 2730, la solicitarea gestionarilor fondului locativ.

  În context, administrația publică locală a chemat la conlucrare gestionarii fondului locativ, care trebuie să se asigure că fac cereri de conectare în timp util, astfel ca locuitorii capitalei să beneficieze de căldură în apartamente, atunci când se solicită aceste utilități.

  moldpres.md

   

  Facebook

  SOCIAL

  Termoelectrica a inițiat conectarea la încălzire a consumatorilor racordați la sistemul centralizat de termoficare, începând cu săptămâna precedentă. Procedura este demarată la solicitarea gestionarilor...

  Copyright © 2020