Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  În această vară, în capitală vor activa 14 tabere pentru copii

  În această vară, în capitală vor activa 14 tabere de odihnă pentru copii. Anunțul a fost făcut astăzi de către șeful adjunct al Direcției generale educație, tineret și sport din municipiul Chișinău, Andrei Pavaloi, în ședința operativă a serviciilor municipale, relatează MOLDPRES.

  Acesta a afirmat că taberele cu sejur de zi vor primi copii începând cu data de 5 iunie. „Părinții vor achita 20 la sută din valoarea biletelor de odihnă – 505 lei, iar restul 80 la sută vor fi achitate de primăria capitalei. Acestea vor activa între orele 8.00 – 17.00, pe o perioadă de 15 zile”, a afirmat Andrei Pavaloi.

  „Totodată, vor exista trei tabere constante în care se vor odihni peste 6 400 de copii. Părinții vor achita 20% din cost – 700 de lei. Odihna va începe în perioada 7 iunie. Totodată, vor exista tabere tematice”, a spus Andrei Pavaloi.

  În total, pentru odihna de vară a copiilor, municipalitatea a alocat peste 33 de milioane de lei (circa 1,6 mln de euro).

  moldpres.md

  TOP 24 de ore

  Facebook

  SOCIAL

  Conform Planului-cadru pentru învățământul primar, gimnazial și liceal, elaborat de Ministerul Educației, Culturii și Cercetării, anul de învățământ 2023/2022 în Republica Moldova va începe...

  SOCIAL

  Primăria municipiului Chișinău continuă să acorde asistență refugiaților din Ucraina. Astfel, copiii din familiile de refugiați vor putea fi încadrați în activitățile centrelor de...

  Copyright © 2021