Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  În 2021, polița medicală va fi la același preț – 4056 lei

  Prețul primei de asigurare obligatorie de asistenţă medicală în 2021 va rămâne neschimbat și va constitui 4 056 de lei. Parlamentul a votat, în lectură finală, Legea fondurilor asigurării obligatorii de asistenţă medicală pe anul 2021.

  De asemenea, până la 31 martie inclusiv, primele de asigurare obligatorie de asistenţă medicală în sumă fixă vor putea fi procurate cu reduceri.

  Astfel, persoanele care se asigură în mod individual vor beneficia de reduceri în mărime de 50%, 60% sau 75% din valoarea primei de asigurare obligatorie de asistenţă medicală, în funcție de categoria destinatarului.

  Prețul poliției de asigurare medicală obligatorie rămâne la același nivel, începând cu anul 2014.

  Telegram channel

  a-tv.md

  TOP 24 de ore

  Facebook

  SOCIAL

  Plafonul de impozitare a coletelor comandate online va rămâne în 2021 la valoarea de 200 de euro. Parlamentul a susținut amendamentul deputaților PSRM la...

  SOCIAL

  În anul viitor, valoarea primei de asigurare obligatorie de asistență medicală va rămâne la nivelul anului curent și va constitui 4056 de lei.

  SOCIAL

  Prețul măștilor medicinale, produse în țara noastră, ar putea să scadă. Aceasta se va întâmpla, dacă autoritățile vor debloca exportul acestui produs, iar compania...

  Copyright © 2021