Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  În 2021, indemnizația unică la naștere va fi de 9459 lei

  Cuantumul indemnizației unice la nașterea copilului va fi majorat, anul viitor, cu 1160 de lei. Astfel, din 1 ianuarie 2021, această prestație va fi 9459 de lei.

  Guvernul Chicu mai anunță creșterea cu 100 de lei a indemnizației pentru îngrijirea copilului. Prestația lunară de 740 de lei va fi achitată până la vârsta de 2 ani.

  În 2021, va fi majorată cu 103 lei și indemnizația unică la plasament pentru copiii plasați în serviciile de tutelă/curatelă, asistență parentală profesionistă și casă de copii de tip familial și majorarea cu 1000 de lei a indemnizației unice la împlinirea vârstei de 18 ani pentru acești copii.

  Amintim, potrivit programului electoral al lui Igor Dodon n, fiecare familie va primi o alocație suplimentară unică de 5 000 de lei pentru nașterea celui de-al patrulea copil, iar pentru următorii – câte 10 000 de lei pentru fiecare copil. Igor Dodon mai propune ca fiecare familie să primească un ajutor anual în valoare de 1 000 de lei pentru fiecare elev.

  De asemenea, la 1 septembrie, toți copiii din clasele primare vor primi gratuit rucsacuri și rechizite școlare.

  a-tv.md

  Facebook

  ALEGEREA EDITORILOR

  Beneficiarii de pensii şi alocații sociale de stat a căror cuantum lunar nu depășește 4000 de lei vor primi în aprilie 2021 câte un...

  SOCIAL

  Guvernul la momentul actual are o datorie morală față de societate să promoveze legile bugetar-fiscale, a declarat premierul Ion Chicu ca reacție la ultimele...

  ALEGEREA EDITORILOR

  În anul 2021, fondul de salariu va crește cu 15,2%, potrivit proiectului Bugetului de Stat pentru anul viitor aprobat de Guvern în această seară.

  ALEGEREA EDITORILOR

  Guvernul se întrunește, în această seară, în ședință pentru a aproba proiectele bugetului de stat, bugetului asigurărilor sociale de stat, bugetului fondurilor asigurării de...

  Copyright © 2020