Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Imunizarea anti-COVID-19 continuă. Vezi unde vor staţiona astăzi cele două puncte mobile de vaccinare

  Primăria municipiului Chișinău informează că miercuri, 6 octombrie , în intervalul orelor 10:00-18:00, cele 2 puncte de vaccinare mobile se vor afla în următoarele locații: troleibuzul va fi în sectorul Botanica, bd. Decebal, adiacent restaurant „McDonald’s” , iar autobuzul se va deplasa în comunal Budești, str. Chișinăului, 115, Centrul pentru Copii și Tineret.

  Cetățenii au posibilitatea de a se imuniza la cele două puncte de vaccinare mobile până la sfârșitul lunii octombrie. Oamenii pot identifica ușor unitățile, după inscripțiile pe partea exterioară a acestora, în susținerea Campaniei de vaccinare antiCOVID-19.

  chisinau.md

  Facebook

  LUMEA

  Coreea de Nord a anunţat joi primul caz de infectare cu COVID-19 de la începutul pandemiei, informează AFP şi Reuters.

  LUMEA

  China a raportat luni trei decese asociate COVID-19 la Shanghai, primele anunţate în mod oficial după decretarea unui nou lockdown la sfârşitul lunii martie...

  SOCIAL

  Autoritățile locale din Chișinău au suspendat activitatea a trei proiecte de imunizare destinate locuitorilor capitalei.

  SOCIAL

  Începând cu 1 aprilie, se sistează activitatea Centrului municipal de vaccinare contra COVID-19 din strada Petru Rareș din capitală. Din această dată, nu vor...

  Copyright © 2021