Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte

  Îmbrățișări de la distanță

  Este 21 ianuarie, iar în lume este marcată Ziua Îmbrățișărilor, doar că, din cauza pandemiei de COVID, aceasta va fi fără îmbrățișări sau poate cu unele de la distanță. Totuși, nimic nu ne poate opri să le spunem celor dragi cât de mult îi iubim, iar Accent TV și actorii de la Teatrul „Licurici” au decis să o facă într-un mod deosebit.

  Carolina Toma, redactor la Teatrul „Licurici”

  „Mă împrumuți cu o îmbrăţișare?! Că-i ziua îmbrăţișărilor, să știi! Promit că nu rămân datoare. Și ţi-o restitui când ne-om întâlni!”

  Nadejda Popescu, actriță la Teatrul „Licurici”

  „Nu sta îngândurat. Cum am să fac și cum o vei primi! Nu știu dac-ai simțit vreodată. Dar eu te-mbrăţisez în fiecare zi!”

  Gheorghe Popescu, actor la Teatrul „Licurici”

  „Îmbrăţișează-mă! Căldura să îţi simt… Și să sărbătorim chiar și de la distanță! Cu vorbe bune-n loc de tort să ne servim Și să ne bucurăm în fiecare zi de viaţă!”

  Potrivit psihologilor, îmbrăţişările sunt un bun aliat al sistemului imunitar, vindecă depresia, reduc stresul și chiar îmbunăţesc relaţiile interume. Ziua de 21 ianuarie ne amintește că acest gest este cel mai bun mod de a comunica fără cuvinte.

  a-tv.md

  Facebook

  Copyright © 2020