Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Iluminat modern în Parcul „La Izvor”. Sistemul a fost testat cu succes

  Parcul „La Izvor” va avea iluminat modern. Despre aceasta anunță primarul general Ion Ceban, care afirmă că sistemul de electricitate a fost testat cu succes.

  „De astăzi va fi inclus pe alea centrală, la intrare și pe toate aleile create. Mai sigur, mai confortabil, mai frumos, pentru Chișinău și pentru locuitorii capitalei”, a declarat Ceban.

  Primarul afirmă că acum un an în urmă era un parc lăsat în paragină, iar acum lucrurile se schimbă spre bine.

  Aminitim că reabilitarea Parcului „La Izvor”, este unul din marile proiecte care a fost început anul acesta și este prevăzut și pentru anul viitor, în etapa II.

  „Parcul „La Izvor” este al doilea parc după mărime din Chișinău și ne-am propus să devină unul destinat amatorilor de sport, deoarece sunt create diverse stadioane și terenuri pentru sport, dar și condiții pentru alergat și fitness”, a precizat edilul anterior.

  ionceban.md

  SOCIAL

  Teatrele din capitală vor prezenta mai multe spectacole în zilele de sâmbătă și duminică, 5-6 iunie. Astfel, sâmbătă, 5 iunie, la ora 18.00, Teatrul...

  ECONOMIE

  Una din prioritățile Primăriei municipiului Chișinău este atragerea investițiilor și oferirea a câtor mai multe posibilități de dezvoltare pentru producătorii locali. Despre aceasta a...

  SOCIAL

  Primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban, a solicitat și altor instituții publice să organizeze maratoane de vaccinare.

  SOCIAL

  Primăria municipiului Chișinău, în parteneriat cu Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale a dat astăzi start Maratonului de vaccinare de la Palatul Republicii, care...

  Copyright © 2021