Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Ilan Șor: Singurii diversioniști sunt Maia Sandu și gruparea ei de hoți, care destabilizează țara financiar și politic

  „Mitingul pașnic de duminică, organizat de Mișcarea Pentru Popor, a demonstrat că Maia Sandu a mințit toată lumea, atunci când a insinuat că, pentru duminică, ar fi pregătite destabilizări”. Despre asta menționează liderul Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, potrivit unui comunicat al serviciului de presă al Partidului „ȘOR”. El a accentuat că „a mai căzut un mit și a ieșit la iveală o nouă minciună a regimului”.

  „Zeci de mii de oameni au manifestat astăzi pașnic și legitim la Chișinău, pentru a-i cere guvernării să plătească facturile pentru decembrie, ianuarie și februarie. Fără destabilizări, fără incidente. S-a văzut, încă o dată, că dictatorul în fustă suferă de isterie cronică și halucinații și că singurii diversioniști sunt ea și gruparea ei de hoți, care destabilizează țara financiar și politic”, a specificat Ilan Șor.

  El a reiterat că „poporul nu vrea destabilizare, nu vrea război și nici geopolitică”. „Noi vrem doar ca țara noastră mică să fie frumoasă, bogată și prietenoasă. Noi vom cere ceea ce este în drept să ceară poporul – drepturi și libertate. Dreptul de a trăi într-o țară prosperă, unde guvernanții nu fură și nu îi îndatorează până peste poate pe oameni, și libertatea de a exprima deschis voința cetățenilor nemulțumiți de regim”, a mai spus Ilan Șor.

  Liderul opoziției de la Chișinău a condamnat faptul că „guvernarea a încercat din nou să zădărnicească buna desfășurare a manifestației”.

  „Astăzi, s-a văzut din nou că avem la conducere o grupare de diversioniști controlați din exterior, care se bucură de acoperire mediatică și care folosesc toate mijloacele pentru a zădărnici orice manifestare populară – prin poliție, prin mass-media, prin agenți cu măști pe față. Prin asta, vor să ascundă banii veniți de peste hotare și să-i folosească pentru ei, fără a-i oferi poporului, însă atât timp cât ne vom opune acestui regim odios, Moldova are șanse la renaștere, Moldova are viitor”, a concluzionat Ilan Șor.

  La momentul publicării acestei știri, serviciile de presă ale administrației prezidențiale, guvernului, PAS nu au comentat declarațiile lui Ilan Șor.

  partidulsor.md

  Facebook

  POLITICA

  Ilan Șor a publicat pe social media o listă a “oamenilor buni” din conducerea PAS cu trecut penal. Printre ei, sunt prim-ministrul, Dorin Recean,...

  POLITICA

  Pe 11 septembrie, Tribunalul Districtului Columbia, SUA, a emis o ordonanță împotriva cetățeanului moldovean și fost angajat al Băncii Naționale, Matei Dohotaru, prin care...

  SOCIAL

  Proiectul „Din tot Sufletul” continuă să aducă bucurie locuitorilor din toată țara! Lansat la inițiativa lui Ilan Șor – un aprig promotor al familiei...

  SOCIAL

  Nu este necesar să ne împrumutăm pentru a moderniza infrastructura rutieră din țară. Cele peste 10 000 km de drumuri pot fi reabilitate calitativ...

  Copyright © 2021