Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Ilan Șor: Promit tuturor copiilor din autonomie că în 1 iunie 2024 voi inaugura cel mai minunat parc de distracții – GăgăuziaLand

  „Dragi copilași din Găgăuzia! Nu ezitați să visați, chiar dacă visurile par să fie, la prima vedere, irealizabile. Vă promit tuturor că echipa partidului, pe care am onoarea să o conduc, va face tot posibilul ca dorințele voastre să se împlinească, astfel încât să creșteți fericiți, înconjurați de grija părinților și a statului. Sper foarte mult că ne-a reușit să vă dăruim o sărbătoare de neuitat. Vă promit că anul viitor vom sărbători Ziua Internațională a Copilului în cel mai impresionant parc de distracții din Republica Moldova – GăgăuziaLand”, a declarat Ilan Șor în adresarea video transmisă copiilor din Comrat, Ceadîr-Lunga și Vulcănești, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, a relatat serviciul de presă al Partidului „ȘOR”.

  La evenimentul organizat la Comrat, atmosfera a fost încinsă de formația LUME, artista emerită a Republicii Moldova Angelica Muntean, duetul Tozi și alți îndrăgiți interpreți autohtoni. Spectacolul incandescent i-a provocat pe micii eroi ai sărbătorii să urce pe scenă și să cânte în unison cu artiștii. În același timp, teritoriul din preajma concertului s-a transformat într-un adevărat ring de dans.

  Toate capriciile copiilor au fost satisfăcute de către animatori și artiști make-up, care au pictat pe fețele lor cunoscute personaje din povești. Cei mai curajoși dintre pici au urcat într-un balon cu aer cald colorat și au admirat frumusețea regiunii lor de la înălțimea zborului de pasăre. Ciocolate, dulciuri de tot felul, sucuri și înghețate au curs râuri pentru toți copiii și absolut gratuit. Sărbătoarea a continuat până seara târziu.

  „Suntem bucuroși că ne-a reușit, împreună cu echipa Partidului „ȘOR”, să oferim copiilor și părinților lor această sărbătoare minunată. Fie ca amintirile frumoase despre acest eveniment să-i însoțească mult timp. Vreau să menționez că aceasta este doar începutul schimbărilor pozitive și frumoase din viața locuitorilor Găgăuziei, care vor fi destul de multe,” a promis celor prezenți la acțiune Bașcanul Găgăuziei, Evghenia Guțul. La fel de frumos a fost sărbătorită Ziua Internațională a Copilului la Ceadîr-Lunga și Vulcănești.

  O bucurie deosebită le-a provocat participanților la evenimente recitalurile muzicale susținute de interpreții autohtoni renumiți și îndrăgiți de către locuitorii Găgăuziei – Ionel Istrati, duetul Tozi și formația SunStroke Project.

  partidulsor.md

  Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.

  TOP 24 de ore

  Facebook

  SOCIAL

  Vești bune pentru copii și părinți – cel de-al doilea parc de distracții din Moldova va apărea în curând, în Găgăuzia. Lucrările vor începe...

  POLITICA

  În data de 1 iunie 2024, când se sărbătorește Ziua Internațională a Copilului, în Găgăuzia, va avea loc deschiderea celui mai mare și mai...

  Copyright © 2021