Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Ilan Șor: Mesaj de recunoștință pentru membrii echipei și familiile acestora

  „Vom lupta până la capăt, până când vom elibera Moldova de impostorii de la guvernare și vom construi o țară bogată pentru fiecare cetățean. Vom întoarce Republicii Moldova acele valori care i-au fost furate și nimeni nu va regreta că luptă acum pentru ele, în cele mai groaznice vremuri aduse de regimul Sandu”. Este mesajul încurajator al liderului Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, adresat echipei formațiunii pe care o conduce, informează serviciul de presă al Partidului „ȘOR”.

  „Mă adresez întregii echipe a Partidului „ȘOR”, dar și familiilor acestora cărora le mulțumesc foarte mult pentru lupta pe care o ducem cu toții, zi de zi. Din păcate, suntem nevoiți să înfruntăm ispite deloc ușoare, umilințe, acțiuni ilegale, dezmăț, arestări, la indicația guvernării, și alte lucruri care nu ar trebui să se întâmple într-o țară democratică normală. Nu ai ce să faci când trăiești într-o țară capturată. Numai adevărații patrioți, iubitori de țară și cei care vor să schimbe lucrurile în bine sunt în stare să treacă prin ceea ce trecem noi acum. Suntem nevoiți să luptăm împotriva sărăciei poporului moldovenesc, pe care regimul Sandu l-a condamnat, împotriva dezmățului și uzurpării puterii de stat. Noi luptăm pentru o Moldovă liberă, bogată, în care fiecare cetățean să aibă bani în buzunare și să se simtă protejat”, a declarat Ilan Șor, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

  Ilan Șor s-a referit la mai multe promisiuni făcute de cei din PAS, dar care „au fost încălcate imediat ce au ajuns la guvernare”.

  „PAS a promis vremuri bune, dar a adus cele mai groaznice vremuri din ultimii 30 de ani de independență a Republicii Moldova. PAS a promis valori europene și libertatea cuvântului, dar a închis șase posturi de televiziune. A promis dreptul de a alege, dar l-a eliminat din cursă pe candidatul pentru funcția de primar al municipiului Bălți, când practic acesta a fost ales în funcție. PAS a promis justiție dreaptă, o altă valoare europeană, dar avem cea mai capturată justiție. Din păcate, ne-au fost furate toate valorile lăsate de părinții și bunicii noștri, cum ar fi cumsecădenia, onestitatea, sinceritatea și prietenia dintre oameni. Am ajuns să nu ne mândrim cu noi ci cu altcineva, fără să știm în numele cui și pentru ce. În schimbul a ce? A unei realități virtuale, care nu există? Ne-au arătat niște tablouri europene, au fluturat cu ambalaje și apoi le-au luat”, susține președintele Partidului „ȘOR”, potrivit serviciului de presă al formațiunii politice.

  În același timp, Ilan Șor dă asigurări „că toți cei care lupă acum pentru un viitor demn pentru Moldova și cetățenii ei, vor avea numai de câștigat”.

  „Eu sunt patriot și mă mândresc cu asta. Vă sunt recunoscător pentru faptul că și voi sunteți patrioți, adevărați copii ai țării voastre. Vom lupta până la capăt, până când vom elibera Moldova de acești impostori și vom construi o țară bogată pentru fiecare cetățean. Vom restitui Moldovei acele valori care i-au fost furate. Vă dau cuvântul meu de onoare că nimeni dintre voi nu va regreta că luptă până la capăt și vă asigur că vă veți mândri cu asta. Vă mulțumesc și vă iubesc!”, a conchis Ilan Șor.

  La momentul difuzări acestei știri, serviciile de presă ale PAS, Președinției, Guvernului, Parlamentului nu au comentat declarațiile lui Ilan Șor.

  partidulsor.md

  POLITICA

  Reprezentanții și sute de susținători ai partidelor „ȘOR” și „Renaștere” au protestat miercuri, 7 iunie, în fața sediului ANRE, cerând ieftinirea gazelor naturale pentru...

  SOCIAL

  Liderul Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, reiterează faptul că dezvoltarea localităților în care oamenii au acordat vot de încredere lui și echipei formațiunii sale continuă...

  SOCIAL

  Președintele Maia Sandu conștientizează că principalul său concurent este Partidul „ȘOR” și este în panică, motiv pentru care va împiedica formațiunea să participe la...

  SOCIAL

  Partidul „ȘOR” susține inițiativa Partidului „Renaștere” de a organiza marșul în apărarea „Zilei Victoriei”, care va avea loc pe 3 iunie, în Chișinău. Anunțul...

  Copyright © 2021