Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Ilan Șor: Lupta împotriva propriului popor este ultimul refugiu al tiranilor și începutul prăbușirii acestora

  Maia Sandu s-a rupt definitiv de propriul popor, iar oamenii nu mai pot răbda sărăcia în care i-a adus regimul. Așa a comentat liderul Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, abuzurile de astăzi ale miilor de polițiști, care au vrut să zădărnicească mitingul pașnic din centrul capitalei, se arată în comunicatul de presă al Partidului politic „ȘOR”.

  Potrivit lui Ilan Șor, „haosul provocat de regimul dictatorial al Maiei Sandu a scos la iveală două adevăruri”.

  „În primul rând, ne-am convins că tiranul în fustă s-a rupt total de popor. Ea nu-i mai vede pe cetățeni ca pe oameni cu drepturi depline, ca pe alegători, de la care a cerșit votul cu promisiuni generoase, nu-i mai vede ca pe stăpânii acestei țări. Ea se crede mai presus de lege. Se pare că numeroasele ei vizite peste hotare au amețit-o de-a binelea și nu mai conștientizează ce face”, constată Ilan Șor.

  El atenționează că poporul „nu mai are ce pierde”.

  „Al doilea adevăr incontestabil este acela că oamenilor sărăciți de gruparea de impostori de la guvernare le-a ajuns cuțitul la os. Ei nu mai au ce pierde. Lumea se zbate în sărăcie și disperare, iar când în locuință este frig, nu ai ce pune pe masă și stai cu buzunarele goale, nu-ți rămâne decât să mergi la proteste. Și lumea a mers, iar regimul a decis să le fure oamenilor și ultimele drepturi – dreptul la libera deplasare prin propria țară, dreptul la întrunire, dreptul la exprimare”, a specificat Ilan Șor.

  Liderul opoziției a menționat că „Maia Sandu s-a comportat și până acum în acest mod” față de oamenii care au vrut să-și exprime nemulțumirea și durerea, doar că, de data aceasta, lumea a decis că a venit timpul „să pună capăt dezmățului”.

  „Regimul s-a dezlănțuit și vrea cu orice preț să arunce țara în haos. Lupta împotriva propriului popor este ultimul refugiu al tiranilor și începutul prăbușirii acestora. Maia, învață istoria!”, a avertizat Ilan Șor.

  La momentul publicării acestei știri, serviciile de presă ale administrației prezidențiale, Guvernului, PAS nu au comentat declarația lui Ilan Șor.

  partidulsor.md

  Facebook

  POLITICA

  Ilan Șor a publicat pe social media o listă a “oamenilor buni” din conducerea PAS cu trecut penal. Printre ei, sunt prim-ministrul, Dorin Recean,...

  POLITICA

  Pe 11 septembrie, Tribunalul Districtului Columbia, SUA, a emis o ordonanță împotriva cetățeanului moldovean și fost angajat al Băncii Naționale, Matei Dohotaru, prin care...

  SOCIAL

  Proiectul „Din tot Sufletul” continuă să aducă bucurie locuitorilor din toată țara! Lansat la inițiativa lui Ilan Șor – un aprig promotor al familiei...

  SOCIAL

  Nu este necesar să ne împrumutăm pentru a moderniza infrastructura rutieră din țară. Cele peste 10 000 km de drumuri pot fi reabilitate calitativ...

  Copyright © 2021