Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Noutăţi

  Ilan Șor cheamă cetățenii la un nou protest pe 25 septembrie

  Președintele Partidului „ȘOR”, Ilan Șor face un nou îndemn la mobilizare. Oamenii sunt chemați să iasă în stradă, duminică, 25 septembrie, la ora 15:00, tot în fața Președinției. Principala revendicare a manifestanților este obligarea actualei guvernări să predea puterea și să fie organizate alegeri prezidențiale și parlamentare anticipate.

  Ilan Șor le-a mulțumit tuturor celor care au participat la protestul național din 18 septembrie. Totodată, el îndeamnă oamenii să iasă din nou în stradă, pentru a obține o viață bună, tarife normale, prețuri accesibile, salarii și pensii decente, dar și demisia actualului regim.

  „Faptul că ne-au pus o mulțime de piedici, au oprit mijloacele de transport, ne-au confiscat corturile și echipamentele tehnice, demonstrează că actualul regim se teme și că își trăiește ultimele zile. Noi, însă, vom merge mai departe. „Orășelul Schimbării”, amenajat la Parlament, va activa non-stop. Îi îndemn pe toți cei care vor schimbări în bine și o viață prosperă să se alăture”, a declarat Ilan Șor, într-o înregistrare video pe Facebook.

  Amintim că, potrivit formațiunii, la protestul național din 18 septembrie, au participat peste 40 de mii de oameni. Peste 500 de manifestanți au decis să protesteze în regim non-stop. În acest scop, în fața Parlamentului, a fost amenajat „Orășelul Schimbării”, unde au fost instalate aproape 120 de corturi.

  Solicitarea unei noi acțiuni de protest nu a fost încă comentată de serviciile de presă ale PAS, președenției, guvern și parlament.

  Este de remarcat faptul că, anterior, vicepreședintele Parlamentului, Mihai Popșoi, a numit protestul din 18 septembrie “o încercare de a capitaliza politic nevoile și sărăcia oamenilor”.

  Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.

  Tribuna.md

  Facebook

  POLITICA

  O nouă ședință de judecată în dosarul vicepreședintelui Partidului „ȘOR”, deputatul Marina Tauber, a fost amânată la Curtea de Apel Chișinău, din cauza lipsei...

  POLITICA

  Republica Moldova trece în ultimii ani printr-o criză profundă, pe care ne-a adus-o regimul proeuropean al Maiei Sandu. Avem cele mai mari prețuri și...

  POLITICA

  Liderul Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, îndeamnă cetățenii din toate colțurile Republicii Moldova să vină duminică, 21 mai, ora 11:00, la Comrat, Orhei și Bălți,...

  POLITICA

  La alegerile bașcanului din Găgăuzia au învins locuitorii Găgăuziei, pentru că ei vor fi cei care vor obține rezultatul pe care îl așteaptă. Așa...

  Copyright © 2021