Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  IGSU instalează corturi pentru informarea oamenilor despre pericolul infectării cu virusul COVID-19

  Inspectoratul General pentru Situații de Urgență instalează în cele mai aglomerate locuri, corturi pentru informarea populației despre riscurile infectării cu virusul COVID -19.

  În contextul creșterii alarmante  a numărului de persoane infectate, salvatorii au decis să plaseze corturi cel puțin în trei locații importate din municipiul Chișinău. Puncte de informare sunt instalate la Piața Centrală, Gara de Nord și Gara de Sud a capitalei. Aici angajații IGSU vor oferi pliante informative cu măsurile necesare de întreprins în vederea prevenirii infecției, dar și vor difuza mesaje audio cu principalele recomandări în caz de COVID.

  Salvatorii îndemnă oamenii să fie vigilenți și responsabili, totodată atenționează persoanele asupra respectării normelor sanitare pentru ca virusul să nu ia amploare.

  IGSU contribuie la popularizarea Campaniei  de informare „Fii în siguranță! COVID -19 nu a dispărut” care are drept scop informarea cetățenilor  despre riscurile infectării și în același timp  educarea unui spirit de solidaritate cu cei care în fiecare zi luptă în linia întâi, pentru viața fiecărui pacient.

  dse.md

  Facebook

  SOCIAL

  Republica Moldova înregistrează una dintre cele mai mari rate de creștere a numărului de cazuri de Covid 19 și de decese provocate de acesta,...

  SOCIAL

  Alte 850 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova, dintre care 693 în rândul persoanelor nevaccinate.

  SOCIAL

  Primăria municipiului Chișinău informează că astăzi intervalul orelor 10:00-18:00, cele 2 puncte de vaccinare mobile se vor afla în următoarele locații: troleibuzul va fi...

  SOCIAL

  Primul deces al unei persoane din Moldova după vaccinarea împotriva virusului COVID-19. Anunțul a fost făcut de Ala Nemerenco, ministru al Sănătății, care a...

  Copyright © 2021