Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Igor Dodon vorbește despre necesitatea reformării și consolidării forțelor politice de centru-stânga

  Președintele PSRM, Igor Dodon, vorbește despre necesitatea reformării și consolidării forțelor politice de centru-stânga din Republica Moldova. Liderul socialiștilor a declarat, vineri la emisiune, că alegerile din 11 iulie au arătat că întreg segmentul de centru-stânga se apropie de scorul PAS.

  ”Trebuie să unificăm partidele de centru-stânga. Blocul electoral pe care noi l-am creat ar fi o platformă de discuții în această direcție. Dacă doriți și un rebranding și tot ce e necesar pentru a intra în forță în lupta politică mai departe. Aceste alegeri au arătat că centru-stânga are un potențial foarte mare. Chiar dacă avem rezultatul PAS cu 62 de mandate, total 52%, apropo, în interiorul țării – 47%, fără diasporă, toată centru-stânga luată împreună se apropie de scorul PAS. Există acest potențial”, a declarat Igor Dodon.

  Președintele PSRM susține că, cel mai probabil, deja în toamnă va fi prezentat proiectul de unificare a partidelor de centru-stânga.

  ”Este necesară o reformare pe centru- stânga. Acest lucru este real, eu sunt conștient de acest lucru și sunt gata împreună cu colegii să propunem această reformare. Vom consolida rândurile, vom discuta și cu reprezentanții partidelor de stânga pentru a veni cu un proiect, o idee de consolidare pe centru-stânga poate chiar în această toamnă”. A declarat liderul PSRM.

  facebook.com

  SOCIAL

  Creștinii ortodocș‌i îi sărbătoresc astăzi pe Sfânta Mironosița‌ Maria Magdalena și Sfântul Mucenic Foca.

  POLITICA

  Natalia Gavrilița, premierul desemnat, a depus azi la secretariatul Parlamentului dosarul noului Guvern. Acesta include programul de guvernare și lista membrilor noului cabinet.

  SOCIAL

  Fracțiunea Blocului Comuniștilor și Socialiștilor propune ca majorarea salariilor în sistemul medical să fie garantată prin lege, cu introducerea modificărilor în Legea ocrotirii sănătății....

  ECONOMIE

  Reducerile comerciale aplicate pentru produsele și mărfurile autohtone de către magazine vor fi plafonate. Procentul maxim de discount pe care îl vor putea solicita...

  Copyright © 2021