Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Igor Dodon: Vom insista să fie scoase posturile vamale ilegale din satele Corjova, Roghi și Vasilievca

  Săptămâna viitoare, președintele țării, Igor Dodon, ar putea vizita satele Corjova, Roghi și Vasilievca din raionul Dubăsari, acolo unde autoritățile separatiste au instalat ilegal posturi vamale. În cadrul emisiunii live “Președintele Răspunde”, Igor Dodon a declarat că a discutat cu liderul de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski, despre această problemă și că autoritățile de la Chișinău vor insista ca posturile să fie scoase.

  “Noi categoric nu admitem aceste posturi ilegale. Am dialog cu Krasnoselski și am cerut posturile să fie lichidate. Cunoaștem că în ultimele zile aceste probleme au început să fie rezolvate. Săptămâna viitoare probabil voi face o vizită în aceste localități, care sunt sub contorul constituțional al Republicii Moldova, unde vom discuta și vom insista să fie scoase mai repede aceste posturi”, a spus Igor Dodon.

  Posturi ilegale de control au fost instalate recent la intrarea în satele Vasilievca, Roghi și Corjova, aflate sub jurisdicția Republicii Moldova.

  Potrivit reprezentanților de la Tiraspol acestea au fost instalate în contextul pandemiei de coronavirus și vor fi înlăturate imediat ce situația se va ameliora.

  TOP 24 de ore

  Facebook

  POLITICA

  Președintele socialiștilor Igor Dodon convoacă Comitetul executiv al PSRM. Anunțul a fost făcut în această dimineață.

  SOCIAL

  Creștinii ortodocși de stil vechi îl prăznuiesc astăzi, 14 ianuarie, pe Sfântul Ierarh Vasile cel Mare, arhiepiscopul Cezareei Capadociei, unul dintre cei mai importanţi...

  SOCIAL

  În ajunul Anului Nou pe stil vechi ex-președintele Igor Dodon le-a transmis cetățenilor un mesaj de felicitare, urări de sănătate, pace și bunăstare.

  SOCIAL

  De sărbătoarea „Nașterea Domnului”, liderul socialiștilor Igor Dodon împreună cu soția Galina, au asistat la serviciul divin oficiat de Înaltpreasfințitul Mitropolit Vladimir la Catedrala...

  Copyright © 2020