Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Igor Dodon: Voi face o adresare oficială către SIS, să confirme sau să infirme că filează deputații sau liderii noștri

  Președintele PSRM, Igor Dodon, anunță că va înainta o scrisoare oficială Serviciului de Informații și Securitate în care va cere să i se răspundă, tot oficial, dacă instituția efectuează filări ale oponenților politici ale Maiei Sandu.

  ”Acum când SIS urmărește anumiți lideri politici, președintele tace. Mâine voi face o adresare oficială către SIS, să confirme sau să infirme că filează deputații sau liderii noștri. Să răspundă oficial, pentru că există o hotărâre a CSS, pe când eu eram președinte, că nu trebuie să fie efectuate asemenea proceduri fără un dosar penal. Am analizat atunci tot ce a făcut Plahorniuc și am găsit mii de dosare penale intentate special pentru a putea efectua urmărirea unui sau altui politician. Avem o informație veridică că ei se ocupă cu filarea noastră. Să răspundă oficial dacă suntem urmăriți sau nu de SIS”, a declarat Dodon la o emisiune la postul TV ”Primul în Moldova”. 

  Igor Dodon a anunțat anterior că Maia Sandu a dat indicații SIS să-i fileze întreaga sa familie, dar și pe colegii săi de partid, miniștri și procurori.  Potrivit informațiilor, raportul SIS cu rezultatele urmăririi este prezentat lui Sandu la fiecare două-trei zile.

  Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.

  facebook.com

  Facebook

  POLITICA

  Liderul PSRM, Igor Dodon, a participat la ședința lărgită a Uniunii Ofițerilor, al cărui membru este.

  ALEGEREA EDITORILOR

  Liderii Blocului electoral al Comuniștilor și Socialiștilor, Igor Dodon și Vladimir Voronin, s-au întâlnit cu reprezentanții organizațiilor etnoculturale din Republica Moldova.

  POLITICA

  Președintele Partidului Socialiștilor, Igor Dodon, a adresat felicitări cordiale Președintelui Federației Ruse, Vladimir Putin, Ambasadorului Extraordinar și Plenipotențiar al Federației Ruse în Republica Moldova,...

  POLITICA

  Președintele PSRM susține că numărul secțiilor de votare din afara țării trebuie să fie suficient pentru a asigura participarea tuturor doritorilor de a-și exprima...

  Copyright © 2021